MasterChef'te Elenen Deniz'in Sosyal Medyayı Karıştıran Taklidi MasterChef'te Elenen Deniz'in Sosyal Medyayı Karıştıran Taklidi

TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ederek, Tokat’ın Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerini kapsayan yeni bir organize sanayi bölgesi kurulmasını talep etti.

Bulut, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır Bey ile görüşerek, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçemizin çehresini değiştirecek ve istihdam sorununu kökünden çözecek olan yeni organize sanayi bölgesi talebimizi ilettik. Bu yatırımın bakanlığımız tarafından desteklenmesini umuyoruz. Böylece teşvik bölgesi olmasına rağmen yeterince yatırım çekemediğimiz bu bölgenin temel eksikliği olan güçlü bir organize sanayi bölgesini de inşa etmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Yeni organize sanayi bölgesinin, bölgedeki ekonomik gelişimi hızlandırması ve istihdam olanaklarını artırması bekleniyor.

Editör: Mustafa Işık