MasterChef Türkiye yarışmasında tavırlarıyla sık sık eleştirilen ve erken elenen Deniz Yılmaz, bir YouTube programına katılarak Ayşe'yi hedef aldı. Özellikle yarışma sonrası yaptığı açıklamalar ve Ayşe'yi taklit etmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Deniz’den Şaşırtıcı İddialar

Deniz Yılmaz, MasterChef Türkiye yarışmasından elendikten sonra katıldığı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yarışmanın bir diğer yarışmacısı Ayşe hakkında ağır ifadeler kullanan Deniz, Türk halkının “ezilen ve acındıran kişiyi sevdiğini” dile getirerek Ayşe’nin bu özellikleriyle öne çıktığını iddia etti. Deniz, "Yarışmadan sonra izlediğimizde kim kameraya oynuyor, kim doğru değil, hepsi çok net belli oluyor. Ayşe, insanlara doğal gibi geliyor ama tamamen kameralar için oynuyor" şeklinde konuştu.

Başörtüsü Takarak Taklit Etti

Deniz Yılmaz'ın programda yaptığı taklit, izleyicilerin büyük tepkisine neden oldu. Ayşe’yi taklit ederek başörtüsü takan Deniz, Pınar Kerimoğlu’nun da şaşkınlığına neden oldu. Bu hareketiyle sosyal medyada sert eleştirilere maruz kalan Deniz, birçok kullanıcı tarafından saygısızlıkla suçlandı. Bazı izleyiciler, Deniz'in bu tavırlarına karşı, "Terbiyesiz kelimesi bu kızı ifade etmekte yetersiz kalır" ve "Çok büyük terbiyesizlik" gibi yorumlar yaptı.

Survivor'ın ünlü şampiyonu evlendi! Survivor'ın ünlü şampiyonu evlendi!

Tepkilerin Ardından Geri Adım Attı

Deniz, program sırasında Ayşe’yi taklit ederek eleştirdiği ifadelerin ardından, sosyal medyadan gelen tepkilere karşı bir açıklama yaptı. Deniz, aslında Ayşe’yi sevdiğini ancak yalan ve inkâra tahammül edemediğini belirtti. Yarışma sırasında Ayşe'yi uyardığını, Ayşe'nin özür dilediğini fakat hatalar yapmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Muhabir: Nuray Uluözlü