Almus'ta Gaziler Günü kutlandı Almus'ta Gaziler Günü kutlandı

Haber: Mustafa Işık

Tokat Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Turan Ulaşlı, vatandaşları bayram tıraşlarını son güne bırakmamaları konusunda uyardı. Kurban Bayramı öncesinde kuaförlerde yaşanan yoğunluktan dolayı, tıraşların son günlere bırakılmaması gerektiğini belirtti.

Bayrama sayılı günler kala kuaförlerde yoğunluk yaşandığını ifade eden Başkan Ulaşlı, "Bayram önceleri büyük bir sessizlik oluşuyor ancak bayrama iki gün kala, arife ve arifeden öncesi çok ciddi bir yoğunluk yaşıyoruz. Bu da sanatkâr kardeşlerimizi yoruyor. Yorulan bir esnaf çok daha etik bir hizmet sunamıyor. Bunun bu şekilde oluşmaması için halkımızın kendileri ve çocuklarının saç ve cilt bakımları olmak üzere, arifeden birkaç gün önce bakımlarını tamamlamalarını istiyoruz." dedi.

Ulaşlı, yoğunluğun esnafı yorduğunu ve bu nedenle hizmet kalitesinin düştüğünü belirterek, "Kuaförlerin de yorulmamaları gerekmektedir. Malum, böyle bir durumda çok da hijyenik, etik ve güzel sanat icra edemeyebilirler. Bunu da hor görmemek lazımdır. Bayram öncesi hiç uyumayan esnafımız var. Böylelikle daha iyi hizmet sunabilir mi? Bunun için biz kuaförlerimize birkaç gün önceden gidip, gerekli işlemlerini yapmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

“Son Güne Bırakılınca Kaliteli Hizmet Alınamıyor”
Birçok insanın tıraş işini son güne bıraktığını dile getiren Başkan Turan Ulaşlı, "Yoğunluktan memnunuz ama yine de bütün vatandaşlarımıza işlerini son güne bırakmaması konusunda tavsiyede bulunuyoruz. Son güne bırakılınca kaliteli hizmet alamıyorlar. Kuaför arkadaşlar da gerekli ilgiyi gösteremiyorlar. İki tarafın da memnun olabilmesi için son günlere bırakmamakta yarar var. Son güne bırakanlar oluyor, son günü isteyenler oluyor. Özellikle bu konuda istekli olanlar da var." açıklamasında bulundu.

Editör: Mustafa Işık