11 Ağustos Pazar günü Kocaeli ilinin çeşitli bölgelerinde planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecektir. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı mahalle ve sokaklarda elektrik hizmeti geçici olarak kesilecektir. Bu kesintiler, günlük yaşamda aksamalara yol açabileceği için, etkilenen bölgelerdeki vatandaşların önceden hazırlıklı olmaları önerilmektedir. Aşağıda, kesintilerin detaylı olarak hangi bölgelerde ve saatlerde yaşanacağı bilgileri yer almaktadır.

Kocaeli İlçelerinde Elektrik Kesintileri

11 Ağustos Pazar günü Kocaeli'de çeşitli bölgelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte detaylar:

Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler! Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler!
  • Gebze: Elektrik kesintileri 00:10 ile 05:00 arasında, Balçık ve çevresindeki sokaklarda, 01:30-01:50 arasında Barış ve Pelitli bölgelerinde, Sultan Orhan ve Tavşancıl mahallelerinde etkili olacak.
  • Çayırova: 08:30-16:00 saatleri arasında, Şekerpınar ve çevresindeki mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
  • Dilovası: 01:30-01:50 saatleri arasında, Abdı İpekçi, Cumhuriyet, Diliskelesi ve çevresindeki sokaklarda elektrik kesintisi olacak. Ayrıca Mimar Sinan ve Orhangazi bölgelerinde de belirli saatlerde kesintiler olacak.
  • Gölcük: 09:00-14:00 saatleri arasında, Karaköprü, Sepetlipınar ve çevresindeki bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
  • Kartepe: 09:00-17:00 saatleri arasında Uzunbey, Bahçeli ve çevresindeki bölgelerde elektrik kesintileri olacak.

SEDAŞ'ın resmi sitesinden güncel bilgiler ve kesinti saatlerini kontrol edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi 3 HB3