Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan marketler, fırınlar ve unlu mamul satışı ile imalatı yapılan işyerlerinde hijyen, gramaj ve etiket denetimi gerçekleştirdi.

Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (2)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (1)Halk sağlığının korunması amacıyla yapılan denetimlerde, ekmek üretimi yapan fırınlar ile marketlerdeki gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri kontrol edildi. Ayrıca, işletmelerin hijyen koşullarına uyup uymadığı titizlikle incelendi. Denetimlerin belirli periyotlarla devam edeceği ve vatandaşların sağlığını korumaya yönelik çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (3)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (5)Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Denetimlerde ekiplerimiz işyerlerinde ürünlerin son kullanım tarihleri, ürün ambalajları, etiketleri ve ürünlerin genel hijyen kuralları ile özellikle fırınlarda gramaj ve hijyen kurallarına uyulması konusunda hassasiyetle çalışıyoruz,” denildi.

Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler! Tokat hafta sonu elektriksiz! İşte o yerler!

Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (4)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (7)Bu kapsamda, Zile halkının sağlığını korumak ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla denetimlerin aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (6)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (8)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (10)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (9)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (12)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (11)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (14)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (13)Zile Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Ve Gramaj Denetimi (15)

Editör: Mustafa Işık