Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahat ve geleceğe dair yaptığı açıklamalarla yeniden gündemde. Geçmişte maymun çiçeği virüsünü aylar öncesinden bildiğini iddia eden Güney, bu kez insanlık için daha büyük bir olayın kapıda olduğunu belirtti. 2025 yılına dikkat çeken sanatçı, bu dönemde uzaylılarla tanışacağımızı söyledi.

"2025'e Hazırlıklı Olun"

Geleceğe dair öngörüleriyle bilinen Yusuf Güney, 2025 yılında önemli olaylar yaşanacağını iddia etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bana sürekli, geleceği Allah bilir sen kimsin, diyorlar. Ben bilmekten değil, hissetmekten bahsediyorum. Bazen olacak olayları hissedebilirsiniz” diyen Güney, uzaylılarla tanışacağımızı öne sürdü. "Uzaylı arkadaşlarla tanışacağız, buna alıştırıldık, gördüğümüzde şaşırmayacağız" ifadeleriyle dikkat çekti.

"Nuh’un Gemisi’ne Herkes Binmedi"

Daha önce de gündeme gelen metafizik olaylar ve astral seyahat iddialarına değinen Güney, gelecekteki bilinmeyen olayları keşfettiğini söyledi. "Nuh’un Gemisi’ne herkes binmedi. Bilinmeyen olaylar. Benim için de bilinmiyordu ama keşfettim. Yavaş yavaş her şey su yüzüne çıkacak," şeklinde konuşarak, insanlığın yaşadığı olayların sadece küçük bir kısmını gördüğünü belirtti.

Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak! Güvenlik güçleri bariyerlerle önlem aldı! Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak! Güvenlik güçleri bariyerlerle önlem aldı!

"Yüzde 10'unu Anlatıyorum"

Yusuf Güney, yaşadıklarının sadece küçük bir bölümünü paylaştığını ifade etti. "Kendi dünyamda sadece yüzde 10’unu anlatıyorum. Yüzde 10 ile bunlar yaşanıyorsa hepsini anlatsam demek?" diyen Güney, içinde yaşadığımız dünyanın bir program olduğunu ve insanların bu programın bir parçası olarak hareket ettiğini savundu. “Bir program var içinde piyonlar olarak yaşıyoruz. Ne zaman duracağız?” diyerek, bu programın farkına varmanın zor olduğunu vurguladı.

"Delirdi Diyorlar Ama..."

Yusuf Güney, yaşadığı deneyimler nedeniyle kendisine "delirdi" diyenler olduğunu ancak bu durumu önemsemediğini belirtti. "Delireceksek böyle delirelim," sözleriyle, metafizik ve astral seyahatle ilgili deneyimlerinin arkasında durduğunu ifade etti. “Ben 3-4 senedir gittim, delirdi diyorlar. Ama gerçekleri yavaş yavaş herkes görecek,” diyerek, gelecekte daha büyük olayların ortaya çıkacağını söyledi.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer