Haber: Mustafa Işık

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, 30 Ağustos Zaferi'nin, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki azmini tüm dünyaya ilan ettiğini vurguladı. Beyazıt, yayımladığı mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin, Türk milletinin yeniden şahlanışının, küllerinden doğuşunun ve yeniden dirilişinin simgesi olduğunu belirtti. Beyazıt, bu büyük zaferin, milletin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini dünya sahnesinde haykırdığı bir tarih olduğunu ifade etti.

"30 Ağustos Zaferi, Kesin ve Kalıcı Bir Başarıdır"
Beyazıt, 1919 yılında Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlayan kurtuluş mücadelesinin, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin ve kalıcı bir zafere ulaştığını vurguladı. Bu zaferle birlikte, Türk milletinin istiklal ve istikbal mücadelesinde büyük bir gururla dört bir yanı cennet olan vatanının ezeli ve ebedi olduğunu tüm dünyaya ilan ettiğini dile getirdi.

Tokat 1. Amatör Ligi’nde Gruplar ve Fikstür Belirlendi Tokat 1. Amatör Ligi’nde Gruplar ve Fikstür Belirlendi

"Türk Milleti, Aynı Ruh ve Fedakârlıkla Mücadeleye Hazırdır"
Beyazıt, Türk milletinin mazide olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için, bayrağı ve vatanı uğruna aynı cesaret, ruh ve fedakârlıkla mücadele etmeye hazır olduğunu belirtti. Geçmişten ilham alarak, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla millet için var güçleriyle çalışacaklarını ve ülkeyi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için mücadele edeceklerini ifade etti.

"İlk Günkü Aşk ve İnançla Daha Çok Çalışacağız"
"Ülkemize ve milletimize hizmet etme irademiz, ilk günkü aşkımız ve inancımızla; daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, daha çok güçleneceğiz, daha çok büyüyeceğiz." diyen Beyazıt, bu inanç ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini belirtti.

"30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyor, Şehitlerimizi Rahmetle Anıyorum"
Beyazıt, mesajının sonunda, zaferin 102. yılına ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Cumhuriyetimizin kurucusu ve Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anarken, tüm gazilere şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Editör: Mustafa Işık