Tokat ASKF’da 4. Işkın Dönemi

Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 13. Olağan Genel Kurulu, ASKF Spor Evi’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Sezai Işkın, dördüncü dönem başkanlığı için yeniden aday oldu ve katılımcılardan büyük destek alarak güven tazeledi.

Genel Kurul Gündemi ve Öne Çıkan Konular
Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, divan heyeti oluşturularak yönetim ve denetim kurullarının raporları okundu. Federasyonun bilançoları da ayrı ayrı ele alındı ve onaylandı. 

Sezai Işkın’dan Üçüncü Döneme Dair Değerlendirme
Başkan Sezai Işkın, yaptığı konuşmada üç yıllık başkanlık döneminde gerçekleştirilen çalışmalara değindi. "Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak 63 federasyonu temsil ettiğimiz bu platformda spora gösterdiğiniz ilgi için şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönemde aramızdan ayrılan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman hocamız ve genç yaşta vefat eden hakemimiz Yasin kardeşimizi rahmetle anıyorum. Yönetim kurulunun kararı doğrultusunda, bu sezon onların isimlerini liglerimize vererek anılarını yaşatacağız." dedi.

Gençliği Spora Kazandırma Hedefi
Amatör sporların toplumda daha fazla yer bulması gerektiğini vurgulayan Işkın, “Hepimiz sporun içinden gelen insanlarız. Gençleri spora kazandırmak ve onların boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlamak için buradayız. Bu amaç doğrultusunda hep birlikte çalışıyoruz ve gençlerimizi sporla buluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

"Burası Sizin Eviniz"
Sezai Işkın, ASKF Spor Evi'nin federasyona kazandırılmasının önemli bir başarı olduğunu belirterek, "Bu bina artık tapulu olarak sizin evinizdir. Kapımız her zaman açık ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Futbol İl Temsilcilerine Teşekkür
Tokat'taki futbol il temsilciliğinin yoğunluğuna değinen Işkın, bu görevi başarıyla yürüten Abdülkadir Nakaş ve önceki temsilci Muharrem Doğan'a teşekkür etti. Ayrıca, diğer branşların il temsilcilerine de çalışmalarından ötürü minnettarlığını iletti.

Ahlak ve Dürüstlük Vurgusu
Başkan Işkın, sporun sadece fiziksel aktivite değil, aynı zamanda bir ahlak meselesi olduğuna dikkat çektiği sözlerinde, "Sporcu ahlaklı ve düzgün insandır. Yanlışlarımızı yüzümüze söyleyin, kapalı kapılar ardında konuşmak ne bize ne de camiamıza yakışır. Hepimiz aynı amaç için mücadele ediyoruz ve doğru yolda devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Işkın’ın konuşmasının ardından tahmini bütçe görüşülerek kabul edildi ve huzur hakkı ücretleri belirlendi. Yönetim, denetim ve onur kurullarının yanı sıra konfederasyon delegeleri seçildi. Dilek ve temennilerin paylaşıldığı bölümün ardından genel kurul sona erdi.

4. kez Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına seçilen Işkın, tekrar kursiye gelerek, “Kulüplere maddi destek konusunda bakanlığımıza ve konfederasyona bilgilendirme yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız olduğunu da belirtmek isterim. Geçmiş yıllarda yapılan, cüzi de olsa kulüplere sağlanan nakdi yardımların tekrar gündeme getirilmesini sağlayacağız. Bizim kapımız her zaman açık. Hatta düşünmediğimiz konularda bile sizlerin bizi uyararak doğru adımlar atmamıza yardımcı olmanızı gönülden istiyoruz. Bu konuda hep birlikte hareket edeceğiz. Tekrardan bizleri seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizim buradaki gayemiz, seçilmekten ziyade hizmet etmek. Eğer görevimizi en iyi şekilde icra edersek, vicdanen huzurlu oluruz ve görevimizi yapmanın mutluluğunu yaşarız. Burada durup, spora hiçbir katkı sağlamadan oturup gitmek yerine, bunu sizlerin desteğiyle hep birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım da aynı düşüncedeler. İnşallah, bu yükü hep birlikte omuzlayacağız. Sizlerin bizden bir talebi ya da önerisi varsa, şu anda bile dile getirmenizi isterim. Arkadaşlarımız notlarını alacak zaten. İnşallah her şeyi en iyi şekilde yapmaya, doğru olanı yapmaya Cenab-ı Allah bize nasip eder. Zaten dünya geçici bir yer. Biraz önce de söyledim, akşam yatağa yatıp sabah ruhunu teslim eden Yasin kardeşimiz gibi hayat bu kadar kısa. Burada çok fazla oyun çevirmenin, bir yerlere gelmek için başkalarını karalamanın bir anlamı yok. Ne nefsimiz ne de kişiliğimiz buna müsaade eder, elhamdülillah. Açık olmanızı istiyorum. Eksiklerimizi gelin, ister telefonla ister yüz yüze paylaşın. Yapabileceğimiz yerde çare oluruz, yapamadıklarımızda ise affınızı isteriz. Bu şekilde birlikte çalışmayı arzu ediyorum." ifadesini kullandı.

Eğitim-Bir-Sen'den Öğretmenimize Destek Ziyareti: "Tehdide ve Şiddete Dur Diyeceğiz!" Eğitim-Bir-Sen'den Öğretmenimize Destek Ziyareti: "Tehdide ve Şiddete Dur Diyeceğiz!"

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU TOKAT ŞUBESİ 13.OLAĞAN GENEL KURULU SEZAİ IŞKIN YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASİL
SEZAİ IŞKIN
ORHAN YAZICI
ERSAN TURAN
ALTAN UYANIK 
ŞÜKRÜ KIRIŞ
HÜSAMETTİN AKTAŞ 
KAHRAMAN ATAMAN 
ONUR YILMAZ
YAVUZ İREN

YÖNETİM KURULU YEDEK
SEDAT ÇELİK
ÇAĞRI AKKAYA
EMRE DURSUN
YASİN DOĞAN 
ALİ DEMİR 
İSMAİL ÇALTEPE 
NURETTİN ÖKSÜZ
İBRAHİM ERDEN 
FATİH DEMİR

DENETLEME KURULU ASİL
UĞUR AYDIN
FUAT İŞERİ
İBRAHİM DEMİR
ONUR KURULU ASİL
HÜSEYİN ULU
ABDULLAH KAYA

DENETLEME KURULU YEDEK
MURAT KONYAR
OSMAN KARAİSMAİL
KAMİL AYAN
ONUR KURULU YEDEK
YASİN YAŞAR
NADİR OFLAZ
FATİH CERİTOĞLU
SERKAN ATICI

KONFEDERASYON DELEGESİ ASİL
SEZAİ IŞKIN
ORHAN YAZICI
ERSAN TURAN
ALTAN UYANIK
KAHRAMAN ATAMAN
ABDULLAH KAYA
HÜSAMETTİN AKTAŞ

KONFEDERASYON DELEGESİ YEDEK
MEHMET KONMAZ
HASAN HİLMİ GÜLER
HASAN ALDIR
MURAT ALTUN
MUHARREM DOĞAN
MUSTAFA MERAL
MÜCAHİT FURKAN GÜLDÜR

Editör: Mustafa Işık