Türkiye’de en çok tüketilen kola markalarına karşı başlatılan boykotlar, yerli üretim içeceklerin ön plana çıkmasına neden oldu. Bu kapsamda, Kayalı Grup tarafından üretilen ve tanıtımı yapılan Diriliş Kola, gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Diriliş Kola nedir? Diriliş Kola yerli mi? Diriliş Kola hangi marketlerde satılıyor? Diriliş Kola kimin? Diriliş Kola sahibi kim? İşte detaylar...

Diriliş Kola Nedir?

Diriliş Kola, şirketin yaptığı tanıma göre, günlük enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve tüketiciyi canlandırmak için tasarlanmış özel bir içecek olarak tanıtılıyor. İçeriği detaylı olarak açıklanmayan bu kola, doğal tatların yakalandığı, katkı maddesi içermediği ve tamamen doğal aromalarla tatlandırıldığı vurgulanıyor. Yerli üretim olarak lanse edilen Diriliş Kola, köpüklü lezzetiyle de dikkat çekiyor.

Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Zam Kapıda! Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Zam Kapıda!

Diriliş Kola Hangi Marketlerde Var?

Diriliş Kola’nın seri üretimi yeni başladığından, şu anda hangi marketlerde satılacağına dair kesin bilgi bulunmuyor. Ancak, üretici şirket Kayalı Grup’un genellikle online satış yaptığı biliniyor. Bu nedenle, Diriliş Kola’nın daha çok online satış noktalarında bulunabileceği tahmin ediliyor.

Diriliş Kola Nerede Üretiliyor?

Diriliş Kola, Adana’daki fabrikalarında Kayalı Grup tarafından üretiliyor. Şirket, enerji içeceği gibi farklı içecek üretimleriyle sektörde yer alıyor. Son dönemlerdeki boykotlar nedeniyle tüketilmeyen kolaları da üretim hatlarına ekleyerek, yerli ve milli üretim reklamları ile piyasada yer almayı hedefliyor.

Diriliş Kola Yorumları

Henüz yeni tanıtımı yapılan Diriliş Kola hakkında resmi bir yorum ya da online sitelerden satın alan kişilerin değerlendirmeleri bulunmuyor. Ancak, ürünün dikkat çekmesi nedeniyle kısa süre içinde Diriliş Kola yorumlarının gündemde yer almaya başlaması bekleniyor.

Diriliş Kola Ne Zaman Çıktı?

Boykot kararları sonrasında kola pazarında oluşan açık, yerli üretimlerin de ortaya çıkmasını sağladı. Bu bağlamda, Diriliş Kola da 2024 yılı itibariyle seri üretime geçerek üretilmeye ve dağıtılmaya başlandı. Üretim süreçlerinin tamamlanmasıyla birlikte kolanın bayiler üzerinden dağıtım planlaması yapılıyor.

Diriliş Kola Kimin?

Diriliş Kola, Adana yeme içme ve eğlence sektörünün tanınmış ismi İsmail Kayalı tarafından üretiliyor. Kayalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kayalı, Diriliş enerji içeceği ile sektöre güçlü bir giriş yaptıklarını belirtiyor. Doğal ve katkısız içeriğiyle dikkat çeken Diriliş Kola, uygun fiyatı ve kalitesi ile yerli ve milli üretimlerin arasına katılarak tüketicilere sunuluyor.

Kayalı Grup, Adana’daki fabrikasında ürettiği bu yeni içecekle, enerji içeceği sektöründe önemli bir boşluğu doldurmayı amaçlıyor. Yerli üretim olarak lanse edilen Diriliş Kola, hem lezzeti hem de doğal içeriği ile dikkat çekiyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer