TV8'in izleyiciyi ekran başına kilitleyen sevilen yemek yarışması "Zuhal Topal'la Yemekteyiz," her yeni bölümüyle heyecanı doruklara taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz 3 Haziran Pazartesi günü yayınlanan 621. bölüm, renkli yemekler ve dikkat çeken isimlerle doluydu. Programın öne çıkan yarışmacılarından biri ise 4. gün yarışmacısı Ulviye Cansel Bayraktar oldu. Peki, Yemekteyiz Ulviye Cansel Bayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, evli mi? İşte detaylar...

Ulviye Cansel Bayraktar Kimdir?

Ulviye Cansel Bayraktar, 54 yaşında ve bir çocuk annesidir. Kökeni Trabzon'a dayanan Ulviye Hanım, kafe işletmecisi olarak faaliyet göstermektedir. Klasik lezzetlerden şaşmadan, yemeklerinde hem lezzete hem de sunuma büyük önem veren bir isimdir.

Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

Yetenekleri ve Katılımı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında boy gösteren Ulviye Cansel Bayraktar, mutfakta büyük başarılar elde etmeden önce masada yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çektiş.  Programın Perşembe günü yayınlanan bölümünde yarışmacı olarak yer alacak ve performansı merak ediliyor.

Editör: Haber Merkezi