AK Parti Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, Sivas-Yıldızeli Yüksek Hızlı Tren (YHT) İstasyonu’ndan paylaştığı fotoğrafla, istasyon çalışmalarının hızla devam ettiğini ve yakın zamanda tamamlanacağını duyurdu. Milletvekili Aldemir, “Tokat’ımız için büyük bir kazanım olacak Yıldızeli YHT İstasyonu’nda son aşamaya geldik ve tüm kontrollerimizi titizlikle tamamlayarak bu önemli projenin açılışına adım adım yaklaşıyoruz,” ifadelerini kullandı. 

Emeklilerin Hesaplarına İnceleme mi Başlatıldı? Emeklilerin Hesaplarına İnceleme mi Başlatıldı?

Yıldızeli YHT istasyonu açılıyor!

4 Ağustos 2024 tarihinde Tokat’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da yaptığı açıklamada, Sivas-Yıldızeli YHT İstasyonu’nun bu ay sonuna kadar açılmasının planlandığını belirtmişti. Bakan Uraloğlu, “Yüksek Hızlı Tren ülkemizin birçok noktasına geldi. Tokatlı hemşerilerimiz de bundan faydalanmak istiyor. Çamlıbel Tüneli'ni bitirdiğimizde, Yıldızeli bize kapı komşusu olacak,” demişti.

Tokatlılar, projeyi sabırsızlıkla bekliyor!

Yıldızeli Yüksek Hızlı Tren (YHT) İstasyonu’nun tamamlanmasıyla birlikte, Tokatlılar için Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerle olan bağlantılar daha da kolaylaşacak. Tokatlılar, YHT İstasyonu’nun açılmasıyla, bölgede ticaret, turizm ve sosyal yaşamın canlanmasını bekliyor.


 
  
   

Editör: Elvan Mert