TV8'in izleyiciyi ekran başına kilitleyen yarışma programı "Zuhal Topal'la Yemekteyiz," bu hafta da adından söz ettiren yarışmacılarıyla dikkat çekti. Programın 621. bölümünde seyirciler, renkli ve lezzetli yemeklerin yanı sıra Alican Makaslı gibi dikkat çeken isimlerle karşılaştılar. Peki, Yemekteyiz Alican Makaslı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, evli mi? İşte detaylar...

Instagram'a yaş kısıtlaması geliyor! Instagram'a yaş kısıtlaması geliyor!

Bekar ve Tutkulu Bir Şef: Alican Makaslı

Alican Makaslı, programın 3-7 Haziran tarihleri arasında yayınlanan bölümlerinde izleyicilerle buluştu. 32 yaşındaki Makaslı, Eskişehir kökenli ve bekardır. Dünya mutfağından esinlenerek yaptığı lezzetli yemeklerle rakiplerine meydan okuyan Alican, ufak dokunuşlarla yemeklerine özgün bir tat katıyor. Makaslı haftanın 5. günü yarışacak.

İddialı Bir Şef: "İddia Benim Diğer Adım"

Alican Makaslı, kendine olan güveni ve yemek tutkusuyla dikkat çekiyor. "Tabii ki çok iddialıyım, iddia benim diğer adım" diyerek yarışmaya katılan Alican, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Cuma günü yarışmacı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Makaslı tarzı ve masadaki sert yorumları ile de dikkatleri üzerine çekti.

Yemek Sanatında Yükselen Bir İsim

Mutfakta büyük başarılar elde eden Alican Makaslı, izleyicileri adeta büyülemeyi başarıyor. Hem lezzetli yemekleriyle hem de kendine olan güveniyle programa damgasını vuran Alican, yarışmanın son gününde de iddialı performansıyla izleyicileri etkilemeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi