Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Onursal Başkanı Murat Bal ve beraberindeki heyet,  MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hümmet Tatar'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Tatar, mağdurların sorunlarını partinin yetkili birimlerine iletmek üzere gerekli dosyaları teslim aldıklarını belirtti. Tatar, "Staj ve çıraklık mağduru olan kardeşlerimizin durumunu görüştük. Fikir alışverişlerinde bulunduk ve ilerleyen dönemlerde sorunların çözülmesi için gerekli adımları atmak üzere çalışmalara başladık" dedi.

Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin! Okullarda Temizlik Krizi: Personel Eksik, Veliler Tedirgin!

Bahçeli: "Mağdurların Yanındayız"

Üç dönemdir staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının sorunlarının çözümüne yönelik vaatlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında staj ve çıraklık mağdurlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulumuştu..

Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada, staj ve çıraklık mağdurlarının sorunlarının çözülmesi gerektiğini vurgulamıştı. Bahçeli, "Staj ve Çıraklık Sigortası mağdurlarına el atılmalıdır. Mağdurların yanındayız, haklı taleplerin takipçisiyiz" diyerek bu konuda partisinin hassasiyetini dile getirmişti. Bahçeli’nin bu açıklamaları, mağduriyet yaşayan stajyerler ve çıraklar arasında umut yaratmıştı. 

Bahçeli ve Tatar'ın açıklamaları, bu sürecin hızlandırılması ve mağduriyetlerin giderilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer