Yalova'da ikamet etmekte olan Tokatlı hemşehrilerimiz, Yalova Tokatlılar Derneği çatısı altında bir araya geliyorlar. Yine bir kahvaltı etkinliğinde gönülleri hoş eden sohbetler yapıldı, tanışıklık pekiştirildi.

Akbank müşterilerine kötü haber! Akbank müşterilerine kötü haber!

            Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz, 28 Temmuz Pazar günü Yalova’da gerçekleşen Tokatlılar Kahvaltı buluşması için bilgilendirmesinde, Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin katılımı için hassaten teşekkürlerini öne çıkardı. Hasretlerin giderildiği kahvaltı programında birlik ve beraberlik kültürü ve dayanışma vurgusu yapıldı.

Yalova Çiftlikköy Saklı Bahçe tesislerinde yapılan kahvaltı programına Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Tokatlıların kurduğu derneklerin Başkanları ve Tokatlılar katıldı. Kahvaltıda, Yalova’da on yıldır hizmet veren ve tayini Bursa’ya çıkan Tokatlı hakim Kemal Subaşı’ya, Yalova’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Tokatlıların geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmasında, Yalova Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer İncebiz birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan İncebiz, “Yalova’da yaşayan Tokatlılar olarak birlik ve beraberliğimizi sağlamak, birbirimizle tanışmak, sevinçlerimizi ve kederlerimizi paylaşmak için bir araya geliyoruz. Programlarımızı çeşitlendirerek yeni etkinlikler yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Kahvaltı programına katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Tokatlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Adil Yele, Çiftlikköy Belediyesi olarak Yalova Tokatlılar Derneği ve Tokatlılarla yeni organizasyonlarda beraber olacaklarını vurguladı. Güzel birlikteliklerin, güzel sohbetlerin olduğu program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Muhabir: Elvan Mert