AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyon Üyesi Mustafa Arslan, Tokat'ta önde gelen basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantı, Tokat Saklıbahçe'de gerçekleştirildi ve ABYB Genel Başkan Yardımcısı Yakup Orakçı, Haber60 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kemal Özdilek, Yeşil Niksar & Yörenin Sesi Canik Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bilgin, Yeniçağ Gazetesi Tokat Temsilcisi Kenan Kayhan, Gökdere Havzası Dernek Başkanı Ramazan Çakmak, Yeşil Niksar Gazetesi Muhabiri Hami İşler, Tokat Hürsöz Muhabiri Mustafa Işık ve Gazeteci Burhan Arar’ın katılımıyla gerçekleşti.Whatsapp Image 2024 07 23 At 13.27.20Toplantıda Mustafa Arslan, Tokat'ta yapımı süren ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, gündeme dair soruları yanıtlayarak Tokat’ın kalkınması ve hemşehrilere en iyi hizmeti ulaştırmak için doğru hareket mekanizmalarının önemini vurguladı. Arslan, Tokat'ta hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili basın mensuplarına detaylı bilgi verdi ve Tokat’ın geleceği için atılacak adımlar ile yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi ve panik anı kameralara yansıdı! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi ve panik anı kameralara yansıdı!

Toplantı sonrası açıklama yapan Arslan, istişare kültürünün önemine dikkat çekti. “Programlarımız sonrası kıymetli basın mensuplarımızla birlikte çay muhabbeti gerçekleştirdik. Konumuz tabii ki Tokat; derdimiz hareket mekanizmalarını doğru çalıştırarak memleketimizin aşını büyütmek, hemşehrilerimize hizmeti en doğru şekilde ulaştırmak. Bu süreçlerde de en kıymetli mesele istişare kültürü.” dedi. Arslan, memlekete olan hürmetini ifade ederek sözlerini sonlandırdı.

Editör: Mustafa Işık