BluTV'nin popüler komedi dizisi "Prens", hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen 3. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. MGX Film'in yapımcılığını üstlendiği, Bülent İşbilen'in yönettiği ve Giray Altınok ile Kerem Özdoğan'ın senaryosunu yazdığı dizi, ilk iki sezonuyla izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Peki, Prens 3. sezon ne zaman çıkacak ve nerede yayınlanacak?

Prens 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Dizinin hayranları için en merak edilen soru, üçüncü sezonun ne zaman yayınlanacağı. Henüz BluTV tarafından resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, dizinin 3. sezonunun 2025 yılının Şubat ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Bu bilgi, hayranların heyecanını daha da artırmış durumda. Prens'in yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair kesin bir tarih verilmese de, dizinin 2025'in ilk aylarında ekranlarda olması kuvvetle muhtemel.

Prens Hakkında

Prens, MGX Film imzalı, ilk bölümü 16 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan ve senaryosunu Giray Altınok ile Kerem Özdoğan'ın yazdığı, yönetmenliğini Bülent İşbilen ve Gökdeniz Uslu'nun yaptığı bir komedi dizisidir. BluTV'de yayınlanan bu Türk yapımı internet dizisi, Bongomia Hükümdarlığı'nın ciddiye alınmayan veliahtı, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği ortanca kardeş 'Prens' (Giray Altınok)'in krallığın dengelerini değiştirmesini konu alıyor.

Prens Dizisi Oyuncuları ve Yeni Katılımlar

"Bir taç, bir taht, bir vahşi kelebek" sloganıyla tanıtılan Prens dizisinin yeni sezonunda birçok yeni isim göreceğiz. İkinci sezonunda rekor kıran dizinin oyuncu kadrosuna, üçüncü sezonda katılacak yeni isimler şimdiden merak uyandırıyor. İşte yeni sezonda karşımıza çıkacak oyuncular:

Giray Altınok (Prens)
Derya Pınar Ak (Hasharia)
Çağdaş Onur Öztürk (Thenio)
Serdar Orçin (Kalesh)
Aslı Tandoğan (Anarkhia)
Yılmaz Gruda (Laousse)
Onur Özaydın (Orion)
Bahadır Vatanoğlu (Larg)
Hüseyin Avni Danyal (Kral Thun)
Ceyda Düvenci (Kraliçe Sion)
Kerem Özdoğan
Burak Topaloğlu
Çağlar Ertuğrul
Ebru Şahin
Zeynep Tuğçe Bayat
Kürşat Demir
Yağmur Sevgi Koysal
Miray Akay
Yeni sezon afişinin yayınlanmasının ardından, özellikle Çağlar Ertuğrul, Ebru Şahin ve Zeynep Tuğçe Bayat’ın dizideki karakterleri ve performansları hayranlar tarafından şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Gelin Takımı’ndan kahkaha dolu fragman! Gelin Takımı’ndan kahkaha dolu fragman!

BluTV'nin sevilen dizisi Prens'in 3. sezonunun Şubat 2025'te yayınlanması beklenirken, dizinin hayranları bu tarih için sabırsızlanıyor. Prens, ilk iki sezonuyla yakaladığı başarıyı yeni sezonunda da devam ettireceğe benziyor. Hayranlar, Prens'in yeni sezonunda yaşanacak gelişmeleri ve yeni karakterleri merakla bekliyor.

Muhabir: Elvan Mert