"AKP İktidarının Çaresizliği"

Durmaz, açıklamasında AK Parti iktidarının artık ülke sorunlarına çözüm üretemez hale geldiğini ifade etti. İktidarın, gündemi değiştirmek amacıyla bu tür konulara başvurduğunu belirten Durmaz, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca gerçekleştirdiği eylemler ve söylemler için siyasi yasak ve ceza talep edilmesi, AKP iktidarının çaresizliğini ve tükenmişliğini göstermektedir" dedi.

"Ülkemizde Sorunlar Artıyor"

Durmaz, Türkiye'de her geçen gün artan sorunlara da dikkat çekti. "Ülkemizde sorunlar gün geçtikçe artarken, iktidar bu sorunlara çözüm üretemez hale gelmiştir. Derdi aziz milletimiz değil, bir avuç yandaşlarıdır" şeklinde konuştu. AK Parti'nin bu politikalarla halkın dikkatini başka yöne çekmeye çalıştığını savunan Durmaz, bu girişimlerin başarısız olacağını öne sürdü.

Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı! Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı!

"Kılıçdaroğlu En Düzgün Siyasetçilerden Biri"

Kadim Durmaz, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dürüstlüğüne ve siyasi başarısına vurgu yaparak, "Sayın Kılıçdaroğlu bu ülkenin gelmiş geçmiş en düzgün, dürüst, başarılı, namuslu ve ahlaklı siyasetçilerinden biridir. Ve yalnız değildir!" ifadelerini kullandı. Durmaz, Kılıçdaroğlu'nun bu süreçte yalnız olmadığını, partisi ve halkının desteğiyle bu tür girişimlerin üstesinden geleceğini belirtti. Durmaz’ın bu açıklamaları, Kılıçdaroğlu’na yönelik olası yaptırımlar karşısında muhalefet cephesindeki kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Nuray Uluözlü