Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ı ziyaret ederek, üniversitenin yeni eğitim öğretim dönemi faaliyetleri ve mevcut projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. 

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı! İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı!

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yılmaz, Üniversitenin yeni eğitim öğretim dönemi faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görüşmenin ardından Rektör ve Vali, Genç Ofis, Diyanet Ofisi, TOGÜSEM, Aile Sağlığı Merkezi, kampüste faaliyet gösteren Anaokulu, Kamp alanı, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi seraları ve inşaatı devam eden Mehmet Emin Saraç Camii inşaatında  incelemelerde bulundu. İncelemelerde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rasim Köyiğit, Genel Sekreter Prof. Dr. Muhittin Demiray, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Yusuf TEMUR ve Doç. Dr. Şahin Sözen, Genel Sekreter Yardımcıları Talip Keskin ve Murat Saldırıcıer de hazır bulundu.  Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Vali Abdullah Köklü’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  
 

Editör: Elvan Mert