Hollywood'un sevilen yıldızı George Clooney, hayranlarıyla buluşmak için sıradışı bir yöntem seçti. İki Oscar ödüllü aktör, New York'ta gerçekleşecek özel bir akşam yemeği için kendini açık artırmaya çıkardı. Bu etkinlikten elde edilecek gelir, insan hakları ihlalleriyle mücadele eden Clooney Adalet Vakfı'na bağışlanacak.

Tokat Vakfı 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları başladı! Tokat Vakfı 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları başladı!

Müzayede Büyük İlgi Gördü

Charitybuzz tarafından düzenlenen müzayede, başlangıç fiyatı 10 bin dolar olan tekliflerle büyük ilgi topladı. Şu ana kadar 31 bin dolara kadar yükselen teklifler, 20 Ağustos'ta sona erecek. Tekliflerin 60 bin dolara kadar çıkması bekleniyor. Kazanan kişi, George Clooney ile samimi bir kokteyl ve akşam yemeği deneyimi yaşayacak. Ayrıca, yanında bir misafirini de getirebilecek. Bu unutulmaz buluşma, 24 Eylül'de New York'ta gerçekleştirilecek.

Clooney'nin Dikkat Çeken Açık Artırmaları

George Clooney, daha önce de benzer etkinliklerle adından söz ettirmişti. 1997 yapımı "Batman ve Robin" filminde giydiği kostüm 2022'de açık artırmaya çıkmıştı. 2007 yılında Cannes Film Festivali'nde, AIDS ile Mücadele Derneği için düzenlenen gecede dudaklarını açık artırmaya çıkaran Clooney, büyük ilgi toplamış ve iki kadının 350 bin dolar ödemesiyle geceyi tamamlamıştı.

Bu kez New York'ta gerçekleşecek bu özel akşam yemeği, Clooney'nin hayranları için unutulmaz bir deneyim sunarken, elde edilecek gelirle insan hakları mücadelesine önemli bir katkı sağlanacak.

Muhabir: Esengül İşleroğlu