Moda dünyasının ünlü isimlerinden Bianca Balti, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile hayranlarını üzdü. 40 yaşındaki model, yumurtalık kanseri teşhisi konulduğunu ve zorlu bir süreçten geçtiğini duyurdu.

Zorlu Sürecin Başlangıcı

Bianca Balti, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kanserle mücadele sürecine dair samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü model, "Önümde uzun bir yol var ama bunun üstesinden geleceğime inanıyorum" diyerek, hayranlarına güçlü bir mesaj verdi. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde olduğunu ve kemoterapiye başlayacağını belirten Balti, pozitif bir tutum sergiledi.

"Beni Sağlıklı Göreceksiniz"

Üç çocuk annesi olan Balti, yaşadığı bu zorlu dönemde hayattaki güzel şeylere tutunmaya devam ettiğini vurguladı. "Beni yakında çok sağlıklı göreceksiniz" diyerek hayranlarına umut veren ünlü model, bu sürecin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Kanserle mücadelesinde olumlu bir bakış açısı benimseyen Balti, "Çok daha iyiyim ve bunu öğrendiğim için çok mutluyum" dedi.

Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz" Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz"

Genetik Risk Faktörleri

Daha önce meme ve yumurtalık kanseri riskleri taşıdığını öğrenen Balti, Vogue dergisine verdiği bir röportajda bu sürecin kendisi için psikolojik olarak ne kadar zor olduğunu dile getirmişti. Balti, kariyeri boyunca Dolce & Gabbana gibi lüks markalarla çalışmış ve 2005 yılında Victoria’s Secret podyumunda boy göstermişti.

Muhabir: Nuray Uluözlü