MHP, Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin Adım Atıyor! MHP, Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin Adım Atıyor!

Televizyon ve sinema dünyasının tanınan isimlerinden, başarılı senarist Can Sinan Tekgündüz, 47 yaşında hayata gözlerini yumdu. 'Tatar Ramazan', 'O Hayat Benim' ve 'İffet' gibi popüler dizilerin senaryolarına imza atan Tekgündüz, bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi görüyordu.

Vefat haberi, ünlü yönetmen ve yapımcı Hamdi Alkan tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Alkan, yaptığı paylaşımda Tekgündüz ile uzun yıllar süren dostluğuna değinerek, “Can dostumuz, birlikte gülüp birlikte ağladığımız, sinema ve televizyon dünyamızın başarılı senaristlerinden Can Sinan Tekgündüz'ü kaybettik” ifadelerini kullandı.

Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti

Tekgündüz, rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hamdi Alkan, Tekgündüz'ün ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyerek, cenaze törenine dair detayların ilerleyen günlerde paylaşılacağını belirtti.

Can Sinan Tekgündüz’ün ani vefatı, sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı. Tekgündüz'ün yazdığı diziler, hem izleyiciler hem de meslektaşları tarafından takdirle karşılanmış, kariyeri boyunca birçok başarılı projeye imza atmıştı.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer