Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Paris'in başkenti Paris'teki South Paris Arena'da gerçekleşen müsabaka, TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebiliyor. Ayrıca karşılaşmayı internet üzerinden izlemek isteyenler, TRT'nin sanal yayın platformu TABİİ üzerinden TRT Spor kanalına giriş yaparak karşılaşmayı canlı ve şifresiz olarak takip edebilirler.

İlk seti Dominik Cumhuriyeti 25-21'lik skorla kazandı. Filenin Sultanları, seti kaybetmiş olmasına rağmen, maçı kazanmak için mücadeleye devam ediyor.

Milliler, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda geçtiğimiz Pazartesi günü çıktıkları ilk maçta Hollanda'ya karşı büyük bir geri dönüşe imza atmıştı. Maçın karar setini 15-13 kazanarak 2-0 geriye düştükleri maçtan galibiyetle ayrılmış ve gruplara müthiş bir başlangıç yapmışlardı.

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı! İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı!

Milli Takım, Dominik Cumhuriyeti karşısında da galibiyet elde ederek C Grubu'ndaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki ay-yıldızlıların kadrosunda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt yer alıyor. Sakatlığı geçen Zehra Güneş de Dominik Cumhuriyeti maçında sahada olacak.

Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti'nin ardından 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile karşılaşacak. Grupta bir üst tura çıkmak için kritik öneme sahip bu karşılaşmalar, millilerin Olimpiyat yolculuğundaki kaderini belirleyecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki mücadelesi büyük bir heyecanla devam ediyor. Takımın, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya maçlarında göstereceği performans, voleybolseverler tarafından merakla bekleniyor. Paris 2024'te başarılar diliyoruz, Filenin Sultanları!

Editör: Haber Merkezi