Türkiye'de milyonlarca Instagram kullanıcısı, 2 Ağustos 2024 Cuma sabahı platforma erişim sağlayamadı. Bu erişim sorununa dair detaylar araştırılırken, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) Instagram'a erişim engeli getirdiği ortaya çıktı. BTK, Instagram'ın "katalog suçlara uygun olmadığı" gerekçesiyle bu kararı aldığını duyurdu.

Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut Instagram'a Rakip Mi Oluyor?
Instagram'ın ne zaman tekrar erişime açılacağı ise belirsizliğini korurken, Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut'tan dikkat çekici bir hamle geldi. Sanatçı, TikTok hesabında yaptığı paylaşımda, “Arkadaşlar, bu Instagram kapandı mı, kapanmayacak mı, açıldı mı, açılmayacak mı, belli değil. Çünkü bir alışkanlık var ve sürekli elimiz bu uygulamaya gidip geliyor. Kendi kendime düşündüm, biz kendi sosyal medya uygulamamızı yapsak, diye. Yaparım, uğraşırım. Aklımda güzel fikirler var ve dünden beri bu konuda düşünüyorum. Ama bunu yaparsam, arkamda durmanız gerekiyor. Arkamda duracağınızı bilsem, yemin ederim yaparım. Bu yüzden bu story'i paylaşıyorum, çünkü başka bir yerde paylaşacak yerim yok. Eyvallah!” paylaşımında bulundu. Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut (1)Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut'un, Türkiye’ye ait sosyal medyayı hayata geçirip geçirmeyeceği merak konusu oldu.

Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut (3)Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut (2)Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut (4)Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut (6)Türk Pop Sanatçısı Burak Bulut (5)

Editör: Mustafa Işık