Haber: Mustafa Işık

Tokat İl Müftülüğü tarafından organize edilen “Kur’an Kursları Arası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Yarışma, Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’e olan ilgilerini artırmak ve güzel okuma yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlendi. Kız ve erkek öğrenciler olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, katılımcılar hafızlık ve güzel okuma konusundaki yeteneklerini sergiledi.Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (5)Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (4)Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (3)Hafızlık Yarışmasında Birinciler Belli Oldu
Yarışma sonunda, Hafızlık Yarışmasında erkekler kategorisinde birincilik, Tokat Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Miraç Fatih Ceylan’a, kızlar kategorisinde ise Almus Fatımatü'z Zehra Kur’an Kursu öğrencisi Rümeysa Yıldız’a verildi. Öğrenciler, hafızlık konusundaki üstün başarılarıyla takdir topladı.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda Büyük Başarı
Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda ise erkekler kategorisinde Tokat Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Musab Alperen birinci olurken, kızlar kategorisinde İbn Kemal Kız Kur’an Kursu öğrencisi Ecrin Meral birincilik elde etti. Katılımcılar, Kur’an-ı Kerim’i etkileyici ve güzel okumalarıyla jüriyi etkiledi.

Öğrenciler Törenle Ödüllendirildi
Yarışmada dereceye giren öğrenciler, Tokat İl Müftülüğü tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. Törene, öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri de katılarak bu gurur verici anlara tanıklık ettiler.

Yeni kan grubu keşfedildi: MAL Yeni kan grubu keşfedildi: MAL

Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (8)Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (6)Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (7)Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (2)Tokat’ta Hafızlık Ve Kur’an I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi (1)

Editör: Mustafa Işık