Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat'ta uzun süredir devam eden bunaltıcı sıcaklar, bugün öğleden sonra başlayan hafif yağmurla yerini serinliğe bıraktı. Aylar sonra gelen yağış, Tokatlıları hem sevindirdi hem de hazırlıksız yakaladı. Saat 15.10 civarında başlayan yağmur, sıcak havalardan bunalan halk için adeta bir nefes oldu.Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (3)Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (4)Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (5)Bu hafta hava sıcaklıklarının 43 dereceyi bulduğu Tokat'ta, aşırı sıcaklar günlük yaşamı olumsuz etkilemişti. Vatandaşlar, sıcak havadan korunmak için çeşitli yöntemler denemiş, ancak bunaltıcı havadan kaçış neredeyse imkânsız hale gelmişti. Bugün ise beklenmedik bir şekilde başlayan hafif yağmur, Tokat'ta bir nebze olsun serinlik sağladı. Yağmur kısa sürse de, şehirdeki sıcaklıkların düşmesine katkıda bulundu.

Yağışın başladığını gören bazı vatandaşlar, hazırlıksız yakalanırken, bazıları da tedbirli davranarak evden çıkarken şemsiyelerini yanlarına aldı. Ancak yağışın hafif olması ve kısa sürmesi nedeniyle, büyük bir olumsuzluk yaşanmadı. Yağmur, Tokatlılar için bir mola niteliğinde oldu; sıcak havanın yerini serinliğe bırakmasıyla Tokatlıları mutlu etti.

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı! İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı!

Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (1)Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (2)Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (6)Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (7)Tokat'ta Aylardır Beklenen Yağmur Yağdı Hafif Yağışlar Serinletti (8)

Editör: Mustafa Işık