Haber-Foto: Mustafa Işık

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Eşleşmeleri Belli Oldu Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

Tokat Belediye Plevnespor’da yapılan son genel kurulla oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında görev dağılımını gerçekleştirdi. Medya ve İletişim Yetkilisi Bekir Atılgan, Uzunburun Adnan Çiçek Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Tokatspor İsmi Geri Dönüyor
Bekir Atılgan, kulübün adının değişeceğini ve Tokatspor ismini tekrar geri kazanmak için mücadele ettiklerini belirtti. Atılgan, "Şu anda tamamen hukuki süreci bekliyoruz. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı kulüp başkanımız ve sevgili belediye başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Bey'e çok teşekkür ediyorum. İlk göreve geldiği günden itibaren bize 'Tokatspor isminin iade-i itibarını sağlamalıyız' dedi. Biz de bu talimatı bugüne kadar getirdik," dedi. Üç yıl boyunca faaliyette bulunmayan Tokatspor’un isminin federasyon ve Spor Bakanlığı nezdinde fesih edildiğini ve boşta kalan bu ismi almak için başvuruda bulunduklarını ifade eden Atılgan, hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini belirtti.D S C 0444Yeni Sezon Hazırlıkları
Bekir Atılgan, yeni sezona Tokatspor isminin geçtiği başka bir isimle başlayacaklarını ve bu konuda destek veren üst düzey yetkililere teşekkür etti. Sosyal medyada kombine satışlarının hızla devam ettiğini ve Tokat halkının desteğini beklediklerini belirtti. "Biz gitmeden bize de gelin diyen insanlar oldu. Bu Tokat için çok önemliydi. Geçmişte hep aynı kişilere gidiliyordu. Şimdi çok farklı insanlardan 'biz de içinde olmak istiyoruz, biz de yardımcı olmak istiyoruz' diyen işletmelerimiz bizi ayrıca mutlu etti," diye konuştu.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Atılgan, Tokat halkını Tokatspor’u sahiplenme konusunda bir araya getirmeye çalıştıklarını vurguladı. "Bütün siyasi partilerin bir arada olabileceği tek yer burası. Diğer siyasi parti il başkanlarından da aynı şekilde destek olmalarını talep ediyorum. Yönetim kurulunun en büyük özelliği, hiçbir menfaati olmadan, hiçbir ücret talep etmeden Tokatspor'un iade-i itibarını sağlamak ve önceki yıllardaki başarısını yakalamak için uğraşacak," dedi.D S C 0443Teknik Ekibe Güven
Futbol Şube ve İdari Menajer Sorumlusu Mehmet Menderes Önkuzu ve Sportif Direktör Fatih Özdemir’in, Tokat'ın öz evlatları olarak kulübün başına getirildiğini belirten Atılgan, bu iki isme güvendiklerini ve anlaşacakları hocayla birlikte uyum içinde çalışacaklarına inandıklarını söyledi. "Bu belki de Tokat'ta bu anlamda bir ilktir. Tokatlı'ya ilk kez bu kadar önemli görevler verildi. Daha önce hep hoca gelirdi, sonra bizden de birileri olsun diye monte ederdik. Ama şimdi, güvendiğimiz ve inandığımız iki güzel kardeşimizle yola çıktık," ifadelerini kullandı.

Başarı Hedefi
Atılgan, Tokatspor'u daha profesyonel, kurumsal, samimi ve şeffaf bir şekilde yönetmeye talip olduklarını belirtti. Çorumspor’un başarı hikayesinden ilham aldıklarını ve Tokatspor’u aynı şekilde üst liglere taşımayı hedeflediklerini ifade etti. "Sosyal medyada kombine satışlarımızı günlük paylaşıyoruz. Taraftarlarımız çok güzel çetele tutuyor, 'şu kadar paranız oldu' diye yazıyorlar. Bin kombinemizi Tokat'ta tüketeceğiz inşallah. Herkesin katılımını bekliyoruz," diye sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa Işık