İhsan Uluözlü yazdı: "Şehrimize iyi izlenimler bırakacağı aşikar. Özlemini çektiğimiz bir vekil profili vardı."

Tokat sevdalısı Milletvekilimiz, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dt. Cüneyt Aldemir, Ak Parti Tokat İl Başkanlığı Yöneticisi Fatih Yurttaş’la birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Tabi bu zamana kadar sayın vekilimle istişare edecek, sohbet edecek bir ortamda bir araya gelememiştik.

Özlemini çektiğimiz bir vekil profili vardı.

Vekil dediğin halkından aldığı temsil görevini en güzel şekilde yerine getiren olmalı.

Vekil dediğimiz kendisini değil, kendisine oy verenleri önde tutmalı.

Vekil dediğimiz hakkı önde tutan, kendine bunu dert edinen olmalı derdik.

Vekilimle sohbet ettikçe tam da bu profile uyan bir vekil dedim.

Siyaseti dost, akraba ve partili ekseninde yürütmüyor.

İşine saygısı olan, iş ahlakını benimsemiş, bu düsturu da siyasete yansıtmış, çevresinde gönülleri kazanmış bir vekil.

Vekilimle sohbet ederken, bende güzel izlenimler bıraktı.

Daha çok şehrin genel sorunlarına çözüm bulma yönünde bir çaba içerisinde olduğunu, Ankara’da bakanlarla, genel müdürlerle Tokat sorunları ve yeni yatırım ihtiyaçları için sürekli görüşmeler yaptığını anlattıkça, bizleri de umutlandırdı.

Vekilimin ziyaretinde bizlere aktardığı konuların başında yer alan ve bizim de gündemimizde olan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) Yıldızeli durağı vardı ve yakında açılacağı müjdesini vermiş oldu.

Tokat’tan Yıldızeli’ne ulaşmakta Çamlıbel Tüneli’nin 2025 yıl yatırım programına alınması hususunda civar illerin Milletvekilleriyle birlikte talepte bulunduklarını, olumlu sonuç alındığını, Ulaştırma Bakanı’nın bu yönde talimat verdiğini dile getirdi.

Tokat'ın ulaşım ağını rahatlatacak, zaman ve yakıt tasarrufuyla vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak Turhal-Zile, Artova ve Tokat-Niksar kara yollarının tasarruf tedbirlerine takılmadan yapımına hız verileceğini de açıkladı.

Milletvekilimiz, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi olması hasebiyle hastanelerimizdeki doktor sayısında da artış sağladığını belirtti.

Vekilimin, Üniversitemize, şehrimize bir Havacılık okulunun kazandırılmasının faydalarına değinerek, “inşallah bunu da şehrimize kazandırırız” ifadelerinde bulundu.

Tokat sevdalısı Milletvekilimiz, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dt. Cüneyt Aldemir’in şehrimize iyi izlenimler bırakacağı aşikar.

Selam ve sevgilerimle…