Tokat Valisi Abdullah Köklü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında milletimizin bu anlamlı gününü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti. 

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zaferin, ülkemizin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biri olduğunu vurgulayan Vali Köklü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla, uğrunda büyük bedeller ödenerek kazanılan bu büyük zafer, ülkemizin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biridir. Bu zafer, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü ifadesi olarak tarihimizde yerini almıştır.

Ekrem İmamoğlu: "Tokat, Hak Ettiği Yerde Değil" Ekrem İmamoğlu: "Tokat, Hak Ettiği Yerde Değil"

30 Ağustos Zafer Bayramı, sadece kazanılan bir savaşın değil, aynı zamanda bir milletin var olma mücadelesinin ve özgürlüğe olan sarsılmaz inancının adıdır. Bağımsızlık uğruna canını ortaya koyan kahramanların ve bir milletin yeniden doğuşunun kutlandığı gündür. El ele, omuz omuza,  milletçe kenetlenerek verdiğimiz mücadelelerle kazandığımız bu büyük zaferin 102. yılında, Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatma, ay yıldızlı bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırma kararlılığımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da  atacağımız yeni adımlarla ülkemizin gücüne güç katacak, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Tokatlı hemşehrilerimizin ve Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”     

Editör: Elvan Mert