Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından  Gülbahar Hatun İmareti’nde mahalle muhtarlarına yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Vakıflar Bölge Müdürü Sebahattin Erdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün hayır hizmetleri hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

Erdoğan, konuşmasında, muhtarların vatandaşların bu hizmetlere doğru ve etkin bir şekilde ulaşmalarında kritik bir rol oynadığını vurguladı. Yapılan hayır hizmetlerinin amacını ve nasıl gerçekleştirildiğini açıklayan Erdoğan, ayrıca gelecekte yapılacak etkinliklerle ilgili de bilgi paylaştı. Muhtarların, bu süreçte Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile koordineli hareket etmelerinin önemine dikkat çekerek, toplantıya katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Erdoğan , “Vatandaşların bu hizmetlere doğru ve etkin bir şekilde ulaşabilmesi için, muhtarlarımıza büyük rol düşmektedir” dedi.  

Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

 
 

Editör: Elvan Mert