Haber: Mustafa Işık

Kuyumculardan altın iddia: Yıl sonunda bu rakama hazır olun! Kuyumculardan altın iddia: Yıl sonunda bu rakama hazır olun!

Tokat Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dt. Cüneyt Aldemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Aldemir, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en parlak zaferlerinden biri olan 30 Ağustos’un, Türk milletinin esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğini vurguladı.

Aldemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Büyük Taarruz’un sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda milletimizin onur mücadelesinin ebedi sembolü olarak tarihimize kazındığını ifade etti. Aldemir, “Bu büyük zaferin 102’nci yıl dönümünde, aziz milletimizin bağımsızlık ateşini sonsuza dek yaşatacağımızı, Türkiye’nin toprak bütünlüğünden ve temel değerlerinden asla taviz vermeyeceğimizi kararlı bir şekilde vurguluyoruz.” dedi.

"Büyük Türk milleti, bağımsızlığını ve hürriyetini her türlü tehdide karşı savunacak kudrete sahiptir"
Tokat Milletvekili Aldemir, Türk milletinin tarih boyunca bağımsızlığını ve hürriyetini her türlü tehdide karşı savunacak kudrete sahip olduğunu belirterek, “Bu asil milletin evlatları olarak, atalarımızdan emanet aldığımız bu vatanı her zaman koruma, yüceltme ve gelecek nesillere en güçlü şekilde bırakma azim ve kararlılığı içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Aldemir, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Onların aziz hatıraları, milletimizin birlik ve beraberlik içinde yürüdüğü yolda her zaman bize rehber olacaktır. Milletimizin bağımsızlık meşalesi asla sönmeyecek ve bu mukaddes vatan, ebediyete kadar özgür ve güçlü kalacaktır.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa Işık