İYİ Parti’nin 7. kuruluş yıl dönümü, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda Türkiye’nin dört bir yanından gelen partililerin yoğun katılımıyla ve Cumhuriyet’in 101. yılına duyulan gururla kutlandı. Tokat İYİ Parti İl Başkanlığı, İl Başkanı Erkan Er’in liderliğinde etkinliğe güçlü bir katılım sağladı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen partililerle buluşan Tokat heyeti, güçlü demokrasi ve adalet mesajlarıyla coşkulu bir kutlamaya imza attı.

Tokat Heyeti Ankara’da Buluştu

Tokat İl Başkanı Erkan Er, İYİ Parti’nin 7. yıl dönümünde Cumhuriyet’in değerlerini bir kez daha hatırlattıklarını belirterek, bu özel günün topluma adalet, huzur ve kardeşlik içerisinde bir gelecek vizyonu sunduğunu vurguladı. Etkinlikte yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin bize kattığı değerler ışığında, toplumun tüm kesimlerine umut taşıyan bir politika anlayışıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” diyen Er, Tokat’ın partinin başarısındaki önemine dikkat çekti. Tokatlı hemşehrilerinin mesajlarını ve desteklerini partinin genel başkanı ve teşkilatına ilettiklerini ifade eden Er, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andıklarını belirtti.

Saatler geriye alındı: fark 2'ye çıktı Saatler geriye alındı: fark 2'ye çıktı

Geleceğe Yönelik Güçlü Mesajlar

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun önderliğinde gerçekleştirilen buluşmada, demokrasiye olan inancın yenilendiği ve toplumun refahı için atılacak adımların vurgulandığı güçlü mesajlar verildi. Partinin, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllülerle büyüyen bir hareket olduğunu belirten Dervişoğlu, yeni dönemde de Cumhuriyet değerlerinin ışığında çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Erkan Er, “Tokat’tan aldığımız güçle partimizin yıldızını daha yükseklere taşıyacağımıza inanıyoruz” diyerek, etkinliğe katkı sağlayan tüm Tokatlı üyeleri teşekkürle andı.

Muhabir: Nuray Uluözlü