Tokat Emniyet Huzur ve Güvenliğini Destekleme Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Tokat İl Emniyet Müdürü olarak atanan Faruk Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek yetkilileri, bu anlamlı ziyaretin, tanışma ve işbirliği fırsatı oluşturduğunu vurguladı.

Başkan Çağatay Han Torun: “Önce Dostluk Kazansın, Sonra da Kim İyi Oynarsa O Kazansın” Başkan Çağatay Han Torun: “Önce Dostluk Kazansın, Sonra da Kim İyi Oynarsa O Kazansın”

Ziyaret sırasında dernek çalışmalarına ilişkin hazırlanan rapor, İl Emniyet Müdürü Faruk Aydın’a takdim edildi. Raporda, Tokat'ın emniyet ve güvenlik hizmetlerine dair yürütülen projeler ve gelecekteki hedefler detaylı bir şekilde ele alındı. Dernek, bu rapor aracılığıyla, İl Emniyet Müdürü Aydın’a destek verme ve ortak projeler geliştirme konusunda istekli olduklarını belirtti.Tokat Emniyet Huzur Ve Güvenliğini Destekleme Derneği'nden Müdür Aydın'a Ziyaret 1Tokat Emniyet Huzur ve Güvenliğini Destekleme Derneği Başkanı Erol Can, “Dernek olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle, Tokat İl Emniyet Müdürü olarak atanan Sayın Müdürümüz Faruk Aydın’ı ziyaret ettik. Tanışma mahiyetinde geçen ziyaretimizde, dernek çalışmalarımızla ilgili hazırladığımız raporu kendisine takdim ettik. Kendisine yeni görevinde başarılarının devamını diliyor, hayırlı olsun diyoruz.” şeklinde konuştu.Tokat Emniyet Huzur Ve Güvenliğini Destekleme Derneği'nden Müdür Aydın'a Ziyaret 2Faruk Aydın, dernek temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Tokat’ın güvenliği ve huzuru için birlikte çalışacakları projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunacaklarını ifade etti. Aydın, derneğin desteğinin önemine vurgu yaparak, güvenlik hizmetlerini daha da güçlendirmek için elinden geleni yapacağını belirtti.
 

Editör: Mustafa Işık