Pınar Altuğ Atacan, Rize’de çay topladı! Pınar Altuğ Atacan, Rize’de çay topladı!

Tokat Emniyet Huzur Derneği Yönetimi, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tokat’tan Aydın İl Emniyet Müdürü olarak atanan Armağan Adnan Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Dernek Başkanı Erol Can ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.Tokat Emniyet Huzur Derneği'nden Müdür Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti (2)"Değerli Bir 3 Yıl Geçirdik"
Dernek Başkanı Erol Can, ziyaretin bir veda niteliği taşımadığını belirterek, Tokat'ta Müdür Erdoğan ile geçen 3 yılın çok verimli geçtiğini ifade etti. Can, “Sayın müdürümüzle çok değerli bir 3 yıl geçirdik. İlimizdeki çalışmalarımızın yanı sıra, özellikle Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgeye yardım organizasyonunda da Sayın Müdürümüz Armağan Adnan Erdoğan’ın koordinesinde güzel işler başardık. Şehrimize, bölgemize ve ülkemize yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevinin hayırlar getirmesini diliyoruz.” dedi.

Plaket ve Honça Tepsisi Hediye Edildi
Ziyaret sırasında, Dernek Yönetimi tarafından Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’a hizmetlerinden ötürü bir plaket takdim edildi. Ayrıca, Tokat’ın yöresel ürünlerinden biri olan Honça Tepsisi de hediye edildi.Tokat Emniyet Huzur Derneği'nden Müdür Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti (4)İstişare Yapıldı
Ziyarette, İl Müdürü Erdoğan’ın Tokat'taki 3 yıllık görev süresi boyunca derneğin yaptığı çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu. Erdoğan, derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve her zaman destek verdiğini belirterek, Aydın’daki yeni görevinde de benzer çalışmaların devam edeceğini ifade etti.Tokat Emniyet Huzur Derneği'nden Müdür Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti (3)

Editör: Mustafa Işık