Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı! Mehmet Şefin o hareketine binlerce tepki yağdı!

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yaıcıoğlu, Tokat Belediyesi bünyesinde oluşturulan yeni müdürlüklerle hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını hedeflediklerini belirtti. Başkan Yaıcıoğlu, bu kapsamda Mezarlıklar Müdürlüğü'nün de belediyeye kazandırılan yeni müdürlüklerden biri olduğunu ve bu müdürlüğün hizmetlerini daha etkili bir şekilde sürdürebilmesi amacıyla yeni bir yerin hazırlandığını duyurdu.

Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Yerine Taşınıyor

Başkan Yaıcıoğlu, Mezarlıklar Müdürlüğü'nün yeni yeriyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Hizmetlerimizi zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunmak amacıyla Tokat Belediyemize kazandırdığımız yeni müdürlüklerimizden biri olan Mezarlıklar Müdürlüğümüz için yeni yerimizi hazırlıyoruz. Yaş Sebze ve Meyve Hali yanında mülkiyeti belediyemize ait yaklaşık 4 dönümlük bölgede, bina ve alan düzenleme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Mezarlıklar Müdürlüğümüzü taşıyacağız." dedi.

Şehir İçin Önemli Bir Adım

Başkan Yaıcıoğlu, Mezarlıklar Müdürlüğü'nün yeni yerine taşınmasının şehir için önemli bir adım olduğunu vurguladı. "Şehrimize, belediyemize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamlayan Başkan Yaıcıoğlu, yeni müdürlüklerin hizmet kalitesini artıracağını ve vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap verileceğini belirtti.

Muhabir: Esengül İşleroğlu