Başkan Yazıcıoğlu, Sosyal Market'te yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Seçim döneminden sonra her alanda değişimi başlattık. Bugün Sosyal Marketimizi gezdik, reyonlarımızdaki eksiklikleri tamamladık ve tüm malzemelerimizi hazır hale getirdik. Toplam 900 ihtiyaç sahibi vatandaşımızı belirlemiştik, sayıları gün geçtikçe artıyor. Sosyal Belediyecilik anlayışımız doğrultusunda tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için eksiklikleri giderdik.”

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı! İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği başladı!

Başkan Yazıcıoğlu, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklar için kırtasiye ve giyim malzemeleri konusunda da yoğunlaştıklarını belirtti. Yazıcıoğlu, “Eğitim döneminde de ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kırtasiye ve giyim malzemelerimizi artırarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Bu açıklama, Tokat Belediyesi’nin sosyal yardım projelerine olan bağlılığını ve toplumsal destek anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Nuray Uluözlü