Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması! Milletvekili Aldemir'den Yıldızeli YHT İstasyonu'na ilişkin son durum açıklaması!

TOGÜ Akademik Veri Yönetim Sistemi, öğretim elemanlarının akademik verilerini tek bir platformda takip etmelerine ve üniversitenin kamuoyuna şeffaf veri sağlamasına olanak tanıyacak. 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi akademisyenlerinin makale, atıf, kitap, proje, ödül, patent ve benzeri akademik üretimlerinden oluşan araştırma performanslarını eş zamanlı olarak izleyen ve karar vericilere somut veri sağlayacak bir sistem olan Akademik Veri Yönetim Sistemi hizmete sunuldu.

Sistem sayesinde öğretim elemanları çok farklı platformlarda kaydedilen akademik verilerini tek bir platform üzerinden izleme ve paylaşma, yöneticiler ise öğretim elemanlarının araştırma performansı konusunda veriye dayalı karar verme olanağı bulacak. Sistem ayrıca kamuya açık veri de sunduğundan kamuoyuna Üniversite tarafından ayrıntılı veri sağlanmış ve hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda önemli bir gereklilik yerine getirilmiş olacak.    
 

Editör: Elvan Mert