Yeni sezonda "Altay'dan Tuna'ya" başlığıyla tanıtılan hikaye, heyecan ve gerilimi artırarak izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Dizinin bu sezonunda, özellikle Yüzbaşı Altay karakteriyle ekibe yeni katılan oyuncu Tolga Sarıtaş, dikkatleri üzerine çekiyor.

Dizinin 112. bölüm tanıtım videosu yayımlandı ve büyük ilgi gördü. Tanıtım videosunda kod adı Kurtbey olarak bilinen Altay'ın düşmanla olan mücadelesine dair sahneler izleyicilerde merak uyandırdı. Yeni sezonda, gerilim dozunun artacağı ve farklı gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı vurgulanıyor. Bu sezon, dizinin uzun soluklu takipçileri için pek çok sürprizle dolu olacak.  

Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı ‘Timsah Ateşi’ tiyatroseverlerle buluşacak Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı ‘Timsah Ateşi’ tiyatroseverlerle buluşacak

Teşkilat, dört sezondur devam eden başarısını, beşinci sezonuyla da sürdürmeyi amaçlıyor. Dizinin önceki sezonlarında olduğu gibi, bu sezon da aksiyon dolu sahneleri, karmaşık olay örgüsü ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Yüzbaşı Altay karakteri, ekibe yeni bir dinamizm katarken, dizinin hikayesine de derinlik kazandırıyor. 
Beşinci sezonda, Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit eden unsurlarla verilen zorlu mücadeleler daha da ön plana çıkacak. Yüzbaşı Altay, cesareti ve kararlılığıyla düşmanlarına karşı büyük bir savaş veriyor. Bu süreçte, dizinin diğer karakterleriyle olan etkileşimleri de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Editör: Elvan Mert