Son olarak, damat bohçası günü için hazırlanan klibi sosyal medya hesabından yayınlayan Ezildi, takipçilerini ikiye böldü. Paylaşımda nişanlısı Türkmen’in kolundaki altın bilezikler ve kullanılan pahalı markalı ürünler dikkat çekerken, bazı takipçiler durumu eleştirdi.

"Gelenek Göreklik Deyince Biz!"

Nişanlısı Gamze Türkmen’in hazırladığı damat bohçası gününden görüntüler paylaşan Ezildi, yaptığı açıklamayla geleneksel değerlere vurgu yaptı. "Gelenek görenek deyince de biz. Damat bohçamızda geldi," ifadelerini kullanan fenomen, bu özel gün için de profesyonel çekim yaptırmayı ihmal etmedi. Klibinde gösterişli ürünlerin yer alması ise bazı sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Gösteriş Eleştirilerine Sert Tepki

Ezildi’nin paylaşımı, bazı takipçilerden "Bu gelenek değil, gösteriş" şeklinde eleştiriler alırken, fenomen isim bu yorumlara sert tepki gösterdi. Bir takipçisinin olumsuz yorumu üzerine, "Nasıl daha çok çatlayacaksan söyle" yanıtını veren Kadir Ezildi, bu tarz eleştiriler karşısında kendisini savundu. Ezildi, hem sosyal medya paylaşımlarında hem de gerçek hayatta geleneklerine ve ailesine değer verdiğini belirtti.

Instagram'a yaş kısıtlaması geliyor! Instagram'a yaş kısıtlaması geliyor!

"Biz Kendimizi Seviyoruz"

Ezildi, gelen eleştiriler üzerine bir paylaşım daha yaparak, takipçilerine yönelik sert ifadeler kullandı. "Bazı karnı dar arkadaşlara yazıyorum; biz mevlitlerimizi bile detaylarını atlamadan yapıyoruz. Biz ailecek kendimizi seviyoruz ve önemsiyoruz. He sen kendini önemsemiyorsundur, şimdiye kadar değer görmemişsindir, bu da beni ilgilendirmez" diyerek, eleştirilere yanıt verdi.

Fenomenin bu çıkışı sosyal medyada büyük ilgi uyandırırken, takipçilerinin bir kısmı da Ezildi'nin açıklamalarını eğlenceli buldu. Fenomenin nişan sürecinde yaşadığı bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu