Türk dizi dünyasının sevilen çifti Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bebek beklediklerini geçtiğimiz aylarda duyurarak hayranlarını sevindirmişti. 'Fatih Harbiye' dizisinde tanışan ve 2016 yılında dünyaevine giren çift, o günden bu yana aşk dolu bir evlilik sürdürüyor. Son olarak 2022-2023 sezonunda 'Gecenin Ucunda' dizisinde birlikte rol alan ikili, projeden sonra ekranlardan uzak kalmayı tercih etmişti. Şimdi ise hayatlarına yeni bir heyecan katacak olan bebeklerini kucaklarına almak için geri sayıma başladılar.

"Mutluyuz ve İyiyiz"

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medyada paylaştığı bir gönderiyle hamilelik iddialarını doğruladı. Karnını tutarak verdiği poz, kısa sürede büyük ilgi görmüş ve 250 bin beğeni almıştı. Paylaşımına, "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notunu düşerek, hayranlarıyla mutluluğunu paylaşmıştı.

Vali Köklü'den Gazilere Teşekkür ve Minnet Mesajı Vali Köklü'den Gazilere Teşekkür ve Minnet Mesajı

Çiftin hayranları bu güzel haberle heyecanlanırken, çift de hamilelik sürecini keyifle ve gözlerden uzak yaşamaya devam ediyor.

Bebeğin Cinsiyeti Açıklandı

Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde İtalya’nın ünlü televizyon programı 'Verissimo'ya katıldı. Programda bebeğinin cinsiyetini açıklayan Atagül, kendisi ve eşi Kadir Doğulu'nun bir erkek bebek beklediklerini duyurdu. Bu müjdeli haberle birlikte hayranlar, çifte olan sevgilerini ve iyi dileklerini sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

Çiftin bebek heyecanı, sevenleri tarafından yakından takip edilirken, Atagül ve Doğulu’nun hem kariyer hem de aile hayatındaki bu mutlu gelişmelerin uzun süre konuşulacağı kesin.

Muhabir: Nuray Uluözlü