Tecrübeli Kaleci Ersin Uyanık, Pazarspor’la Anlaştı

Sportif Direktör Semavi Özgür: “Sonuçlar Geçici, Dostluk Kalıcıdır” Sportif Direktör Semavi Özgür: “Sonuçlar Geçici, Dostluk Kalıcıdır”

Tokat 1. Amatör Ligi B grubunda yeni sezona hazırlanan Pazarspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Bordo-beyazlı ekip, Abdulaziz Tanyeri, Uğur Can Çakmak ve Mehmet Can Nazlı gibi takıma tecrübeli isimler katmaya devam ederken, en dikkat çeken transferlerden biri kaleci Ersin Uyanık oldu. Daha önce birçok takımda görev almış olan Uyanık, yeni sezonda Pazarspor’un kalesini koruyacak.

Uyanık'ın Pazarspor’a Transferi Resmileşti
15 Eylül 1990 Tokat doğumlu olan Ersin Uyanık, Tokat 1. Amatör Ligi'nin deneyimli ve aranan kalecilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Pazarspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Klübümüz yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımımızı güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda tecrübeli kaleci Ersin Uyanık ile anlaşılmıştır. Bu anlaşmanın hem kulübümüze hem de sporcumuza hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.Svsvsvsvs

Ersin Uyanık: “Pazarspor İçin Mücadele Edeceğiz”
Ersin Uyanık, transferi sonrasında Tokat Hürsöz’e konuştu. Gazeteci Mustafa Işık’a açıklamalarda bulunan Uyanık, yeni sezonda hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, “Bu sene Pazarspor Kulübü için mücadele edeceğiz. Geçen senenin şampiyon takımı başkanı beni aradı ve birlikte çalışmaktan memnun olacaklarını söyledi. Ben de bu teklifi memnuniyetle kabul ettim. Amacımız Tokat'a kalite getirmek, amatör ligde güzel futbol izletmek. Gençlere sahip çıkıp aile ortamını sağlamayı hedefliyoruz. Hedefimiz, ligi şampiyon olarak tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak.” açıklamasında bulundu.

Untitled Project-84

Ersin Uyanık’ın Kariyeri

Kariyerine 2003 yılında Tokat Özel İdare Spor’da başlayan Uyanık, Tokatspor A.Ş. ile profesyonel kariyerine adım attı. Birçok amatör ve profesyonel kulüpte forma giyen tecrübeli kaleci, son olarak Turhal Güç Yurdu Spor’da mücadele etmişti. Şimdi ise Pazarspor’un kalesini koruyacak olan Uyanık, geçmişte İstanbulspor, Ladik Belediyespor ve 1922 Konyaspor gibi önemli takımlarda da görev aldı.

Ersin Uyanık’ın Oynadığı Takımlar:

- Tokat Özel İdare Spor: 2003-2005
- Tokatspor A.Ş.: 2006-2013, 2015-2016 (Profesyonel ve amatör dönemler)
- İstanbulspor: 2013
- 1922 Konyaspor: 2014
- Ladik Belediyespor: 2015, 2022
- E Koleji Isparta 32 Spor: 2016
- Almussport: 2017
- Topçam Spor Kulübü: 2019
- Turhal Güç Yurdu Spor: 2023

Ersin Uyanık’ın deneyimi ve yetenekleri, Pazarspor’un bu sezonki hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynayacak.B6E93394 3Bdb 4779 903E A054Db6D5E39

Editör: Mustafa Işık