Nesine TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş., 20 Ekim Pazar günü, 7. hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevnespor’la saat 14.30'da Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda karşılaşacak. Maç öncesinde İzmir ekibinin Sportif Direktörü Semavi Özgür, Tokat Hürsöz Muhabiri Mustafa Işık’a özel açıklamalarda bulundu.

Esnafa ücretsiz sağlanacak NarPOS cihazı tanıtıldı Esnafa ücretsiz sağlanacak NarPOS cihazı tanıtıldı

"Gelişim Odaklı Bir Vizyonla Çalışıyoruz"
Özgür, 2024-2025 futbol sezonunun tüm kulüpler için kazasız ve belasız geçmesini dileyerek, "Liglerin doğal sonuçlarından biri, şampiyonluk ve küme düşme olmasıdır. Her maçta galibiyet, beraberlik veya mağlubiyet yaşanıyor. Bu süreçte, önemli olan Türk futboluna genç yetenekler kazandırmaktır. Biz bu çerçevede gelişim odaklı bir vizyonla çalışıyoruz." dedi.461926616 18023444789396245 8411647284698294669 N"Plevnespor Değerli Bir Organizasyon"
Tokat Belediye Plevnespor’un kıymetli bir organizasyon olduğunun altını çizen Özgür, "Plevnespor’da oynayan ve daha önce forma giymiş sporcularımızdan bu kulübün değerini öğrendik. Güzel bir misafirperverlik bekleyerek Tokat’a geleceğiz ve dostluk çerçevesinde bir maç oynayacağız." ifadelerini kullandı. Özgür, sonuçların geçici olduğunu ancak dostluğun kalıcı olduğunu vurguladı.

"Üç İhtimali de Kabullenmiş İnsanlarız"
Semavi Özgür, her müsabakanın üç ihtimal barındırdığını belirterek, "Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet. Biz her üç ihtimali de kabullenmiş insanlarız. Ancak hedefimiz her zaman galibiyettir. Bu hem bizim hem de Plevnespor için geçerli. Eğer galip gelebilirsek ne mutlu bize. Genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak en büyük vizyonumuz" dedi.

Maçın dostluk içinde geçeceğine inandığını belirten Özgür, Tokat Belediye Plevnespor’a başarılar dileyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Editör: Mustafa Işık