Antrenör Yazıcı ve Özer Tokat Derbisi Hakkında Konuştu! Kardeşlik ve Dostluk Mesajları Verildi

19 Ekim Cumartesi günü Tokat'ta mini bir derbi heyecanı yaşanacak. U-19 Bölgesel Gelişim Ligi 5. Grup'ta yer alan temsilcilerimiz Tokat Belediye Plevnespor ve Merkür Jet Erbaaspor, ligin 4. hafta karşılaşmasında birbirlerine rakip olacaklar. Saat 12.00'da Uzunburun Sentetik Sahası'nda oynanacak bu önemli maç öncesinde, iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor. Grupta 4 puana sahip olan Tokat temsilcilerinin tek hedefi ise bu maçtan galibiyetle ayrılmak.Untitled Project-83

Antrenör Yazıcı ve Özer Tokat Hürsöz'e Konuştu
Maç öncesinde Tokat Belediye Plevnespor U-19 Antrenörü Orhan Yazıcı ve Merkür Jet Erbaaspor Altyapı Antrenörü Murat Özer, Tokat muhabiri Mustafa Işık'a Tokat Derbisi hakkında açıklamalarda bulundular. 

Tokat Derbisi'nde Hedef Galibiyet ve Kardeşlik
Bu önemli derbi öncesi iki antrenörün de dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. İki takım da sahada galibiyet için mücadele edecek ancak asıl kazananın dostluk olması temenni edildi.

Yazıcı: "Hedefimiz Üç Puan ve Mutlak Galibiyet"
Tokat Belediye Plevnespor U-19 Antrenörü Orhan Yazıcı, yaptığı açıklamada, amaçlarının galibiyet olduğunu belirtti. Yazıcı, “Amacımız sadece galibiyet değil, aynı zamanda takımın gelişimini sağlamak. Akçaabat'ta çok şanssız bir maç geçirdik. Oyunun kontrolünü sağladığımız bir dönemde golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ve mağlubiyetle sahadan ayrıldık. Bu yüzden Erbaa maçı bizim için daha da önemli hale geldi. Hedefimiz mutlak galibiyet ve üç puan. Erbaa bizim kardeş ve dost kulübümüz, kim kazanırsa kazandısın sahada dostluk kazanacak.” dedi.Orhan Yazıcı-1

Yazıcı, şehrin iki güzide kulübünün karşı karşıya geleceği bu maçın zorlu geçeceğini ifade ederken, asıl hedeflerinin A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu vurguladı. Ancak bu maçın psikolojik olarak takım için büyük bir basamak olduğunu ve sporcuların heyecanla maçı beklediğini belirtti. Ayrıca, takımda şu an için eksik bir oyuncu olmadığını, sakatlanan oyuncu Arda'nın dinlendirildiğini ve maça hazır olduğunu da ekledi.

Plevnespor-3

Özer: "Dostluk İçinde Centilmence Bir Maç Olsun"
Merkür Jet Erbaaspor Altyapı Antrenörü Murat Özer ise takımının BAL liginden bu yana güçlü bir altyapıya sahip olduğunu belirterek, bu sezon Gelişim Ligi'nde yedinci yıllarında olduklarını söyledi. Özer, “Bu sene hedefimiz ilk üç ya da dört sırada yer almak. Tokat Belediye Plevnespor ile dostça bir ilişkimiz var ve bu dostluk ortamında centilmence bir maç geçmesini diliyoruz. Hedefimiz lider olup Türkiye finallerine katılmak. İki maç yaptık; Artvin'de galip geldik, Iğdır ile berabere kaldık. İlk hafta BAY idik.” dedi.

Samsunspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü Samsunspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü

Murat Hoca

Özer, Tokat ile Erbaa arasındaki tatlı rekabete vurgu yaparken, hazırlıklarının galibiyet odaklı olduğunu ifade etti. Ancak en önemli konunun dostluk ve gelişim olduğunun altını çizen Özer, Tokatlı futbolseverleri bu güzel maça davet etti. Takımda kırmızı kart cezalısı bir oyuncuları olduğunu, bunun dışında tam kadro sahada olacaklarını belirtti.Erbaaspor-3Son olarak Özer, Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Orhan Yazıcı'ya duydukları saygıyı dile getirerek, “Orhan Hocamız değerli bir abimizdir. Onunla aynı ligde olmaktan mutluyuz. Biz de beş yıldır Ferhat Hocam ile birlikte çalışıyoruz. Centilmence bir maç olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı ve Tokat Hürsöz’e ve muhabir Mustafa Işık'a teşekkür etti.

Editör: Mustafa Işık