Başrol oyuncusu Metin Akdülger'in ayrılmasının ardından Sandık Kokusu dizisine dahil olan Ali Yağcı, Can karakterini canlandıracak. Peki, Sandık Kokusu'nda romantik gelişmeler neler? Karsu, Can'a aşık mı olacak? İşte detaylar...

 Ünlü oyuncu Ali Yağcı, popüler dizi Sandık Kokusu'nun kadrosuna katıldı. Bu yeni karakter, Karsu ile yakınlaşacak ve ikili arasında gelişecek olan hikaye, izleyicilere yeni heyecanlar sunacak.
Başrollerinde Özge Özpirinçci, Necip Memili, Demet Akbağ ve Seda Türkmen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde Metin Akdülger'in vedası sonrası diziye önce Serkay Tütüncü, şimdi de Ali Yağcı katıldı. 

Enver Beşinci'nin "İcazetli Hekim Diplomalı Doktor" kitabının imza günü Enver Beşinci'nin "İcazetli Hekim Diplomalı Doktor" kitabının imza günü

Serkay Tütüncü'nün oynadığı Kıvanç karakterinin kuzeni Can olarak diziye dahil olan Ali Yağcı, yeni sezonda Karsu ile özel bir hikaye yaşayacak. Yönetmenliğini Nezaket Coşkun'un yaptığı ve senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün yazdığı dizinin sezon finali 12 Haziran'da yapılacak. Yeni sezonda Can ve Karsu'nun hikayesi, izleyicilere merak uyandıracak yeni bölümler sunacak. 
 
 

Editör: Elvan Mert