Başkan Yazıcıoğlu: “Tokat’ın Kronik Sorunlarını Bir Bir Gideriyoruz” Başkan Yazıcıoğlu: “Tokat’ın Kronik Sorunlarını Bir Bir Gideriyoruz”

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla üniversitenin akademik ve idari personeli ile bayramlaşma programında bir araya geldi.Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz Akademik Ve İdari Personel Ile Bayramlaştı (2)Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz Akademik Ve İdari Personel Ile Bayramlaştı (3)TOGÜ Teras’ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın yanı sıra Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Rektör danışmanları Doç. Dr. Yusuf Temür, Doç. Dr. Şahin Sözen, Genel Sekreter Prof. Dr. Muhittin Demiray, dekanlar, müdürler ve üniversite personeli katıldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz Akademik Ve İdari Personel Ile Bayramlaştı (4)Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz Akademik Ve İdari Personel Ile Bayramlaştı (5)Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, katılımcıların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. 

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz Akademik Ve İdari Personel Ile Bayramlaştı (6)Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz Akademik Ve İdari Personel Ile Bayramlaştı (7)Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz Akademik Ve İdari Personel Ile Bayramlaştı (8)

Editör: Mustafa Işık