Oğuzhan Koç'tan unutulmaz konser! Oğuzhan Koç'tan unutulmaz konser!

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in birbirlerine karşılıklı olarak şikayetçi oldukları dava, İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.  Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in davasında yeni deliller ortaya çıkacak mı? Deniz Bulutsuz'un anksiyete bozukluğu veya başka bir psikolojik rahatsızlığı var mı? Peki, 4 Ekim 2024'teki duruşmada hangi önemli gelişmeler yaşanacak? İşte detaylar...

Şiddet iddiaları nedeniyle sona eren ilişki sonrası açılan davada, mahkeme Deniz Bulutsuz'un 13 Haziran 2020'den önce anksiyete bozukluğu veya başka bir psikolojik tedavi görüp görmediğine dair kayıtların incelenmesine hükmetti. Duruşma, 4 Ekim 2024 tarihine ertelendi.

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in davasında yeni deliller ortaya çıkacak mı? 

Ozan Güven'in 13 Haziran 2020'de eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası, Deniz Bulutsuz'un ise 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında, taraf avukatları mahkemede hazır bulundu.
Duruşmada, müşteki sanık Ozan Güven'in avukatı, "Adli Tıp Kurulu'nun taraflı davrandığını düşünüyoruz. Deniz Bulutsuz'un olaydan önce psikolojik tedavi gördüğüne dair duyumlarımız var. Ek bilirkişi raporu aldırılmasını talep ederiz" şeklinde konuştu.

Bulutsuz'u darp etti mi? 

Mahkeme, Deniz Bulutsuz'un psikolojik tedavi geçmişini incelemek üzere SGK ve Sağlık Bakanlığı'na yazı yazılmasına karar verdi. Ara karar doğrultusunda, Bulutsuz'un 13 Haziran 2020'den önce herhangi bir anksiyete bozukluğu veya başka bir psikolojik tedavi görüp görmediğine ilişkin kayıtlar incelenecek.
İddianamede, 13 Haziran 2020 gecesi Ozan Güven'in evinde yaşanan olayda, çiftin arkadaşlarının evinde başladıkları tartışmanın yeniden alevlendiği, Güven'in abajur ve elleriyle vurarak Deniz Bulutsuz'u darp ettiği belirtildi. Bulutsuz'un çenesinden yaralanmasına neden olan abajur, silah sayıldı.
İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde süren davada, mahkeme Deniz Bulutsuz'un yaralarına ilişkin Adli Tıp Kurumu'ndan kesin rapor talep etti. Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan ilk raporda, Bulutsuz'un yaralarının hayati tehlike oluşturmadığı, basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek derecede ağır olmadığı, vücudunda kemik kırığı bulunmadığı, yüzünde sabit iz oluşturmadığı, organlarının işlevlerinde herhangi bir zayıflama veya kayıp olmadığı kaydedildi.
  
 

Editör: Elvan Mert