Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği, Niksar Çamiçi Yaylası Er Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Niksar Gençlik Kolları Başkanı Burak Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (1)

Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, etkinliğin açılışında yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz etkinliğimize yoğun katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim. Bu yoğun katılımlar bizleri daha çok motive ediyor. Biz bu etkinlikle bu güzel havada ailelerimizle çocuklarımızın güzel bir gün geçirmesini hedefledik. Bu tip etkinliklerin devamı gelecek. Niksar ve dışından katılım sağlayan bütün vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.” dedi.Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (2)

Almus Barajı’nda Yakalanan Dev Yayın Balığı Tezgahta Satışa Sunuldu Almus Barajı’nda Yakalanan Dev Yayın Balığı Tezgahta Satışa Sunuldu

Şenlik, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen çocuk oyunları, palyaçoların oynadığı eğlenceli oyunlar, yüz boyama ve boyama etkinlikleri ile devam etti. Ardından uçurtmalarını kendileri yapan çocuklar arasında düzenlenen yarışmada, yapım materyali ve uzun uçuş gibi kriterler göz önünde bulundurularak en iyi uçurtmalar seçildi. Yarışmada dereceye giren 1. ve 2. katılımcılara ödülleri Başkan Semih Tepebaşı tarafından takdim edildi.

Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (3)

Başkan Tepebaşı, etkinliğe katılan tüm yarışmacıları 3. ilan ederek onları da ödüllendirdi. Ödüller, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ve Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı tarafından takdim edildi. Ayrıca, etkinliğe katkılarından dolayı Asım Dicle, Ulaş Başaran ve UGADER Derneği temsilcisi Sevda Yılmaz’a da plaket verildi.

Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (6)Niksar Çamiçi Yaylası’nda düzenlenen bu şenlik, çocukların ve ailelerinin birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlarken, aynı zamanda Niksar’da sosyal etkinliklerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Semih Tepebaşı, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve Niksar halkının bu tür organizasyonlarda her zaman bir araya gelerek eğlenceli vakit geçireceğini belirtti.

Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (4)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (5)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (9)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (8)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (7)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (11)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (10)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (14)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (13)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (12)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (16)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (15)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (18)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (17)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (20)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (19)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (23)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (22)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (21)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (25)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (24)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (27)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (26)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (30)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (29)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (28)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (33)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (32)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (31)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (36)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (35)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (34)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (38)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (37)Niksar 1. Uçurtma Çocuk Şenliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti (39)

Editör: Mustafa Işık