Diyarbakır'ı yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice katledilmesi olayında yeni bir gelişme yaşandı. 19 gün sonra bir dere kenarında çuval içinde cansız bedeni bulunan küçük Narin'in cinayetiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerden biri önemli bir itirafta bulundu. Şüpheli, cesedi dereye götürdüğünü ve olayda muhtarın rol oynadığını açıkladı.

Akbank müşterilerine kötü haber! Akbank müşterilerine kötü haber!

"Muhtar Cesedi Çuval İçinde Verdi"

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, gözaltında bulunan şüphelilerden biri sorgusunda korkunç cinayetin detaylarını ortaya koydu. Şüphelinin ifadesine göre, muhtar Narin Güran’ın cansız bedenini bir çuval içerisinde şüpheliye teslim etti. Şüpheli ise bu çuvalı alarak bir dereye götürdü ve cesedi burada bıraktı. Olay yerinde güvenlik kameralarına yakalanan zanlı, dere kenarına aracıyla gittiğinin tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı. Sorgusunda, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" sözlerini kullandı.

91 Numune İstanbul Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi

Soruşturma derinleştirilirken, Narin Güran’ın bedeninden 91 farklı numune alındığı ve bu numunelerin İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na gönderildiği bildirildi. Ayrıca otopsi sırasında Narin’in sol bacağının diz kısmından kopmuş olduğu tespit edildi. Cinayetle ilgili olarak Narin'in annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası S.G.'nin eşi dahil toplamda 24 kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturma devam ederken olayın detayları kamuoyunda büyük bir infial yaratmış durumda.

Editör: Haber Merkezi