Narin'e Arkadan Sarılıp Kollarıyla Boğmuş! Narin'e Arkadan Sarılıp Kollarıyla Boğmuş!

Haber: Mustafa Işık

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, 26 Ağustos 1071 Malazgirt ve 26 Ağustos 1922 Kocatepe zaferlerinin yıldönümünü kutlamak amacıyla bir mesaj yayımladı. Nacar, mesajında zaferlerin Türkiye’nin geleceği için yol gösterici olduğunu vurgulayarak, “Zaferlerden aldığımız enerjiyle Türkiye’yi, dünya devletleri arasında saygın, sözü dinlenir bir 'Muhteşem Türkiye' yapacağız.” dedi.

35Dcbd30 E08D 49De A4A8 7Dc442F386Af

"26 Ağustos 1071 ve 26 Ağustos 1922 Zaferleri Kutlu Olsun!"
Nacar, mesajında Malazgirt Zaferi ile Anadolu’daki etnik ve dini grupların, Doğu Roma İmparatorluğu’nun baskısından kurtularak barış ve özgürlüğe kavuştuğunu belirtti. “Alp Arslan Gazi’ye ve Kahraman Ordumuza selam olsun! Zaferlerimiz kutlu olsun!” ifadeleriyle Malazgirt Zaferi'nin önemine dikkat çeken Nacar, Kocatepe’deki Büyük Taarruz’un da Türkiye’nin bağımsızlığına giden yolu açtığını belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya ve Kahraman Ordumuza selam olsun! Zaferlerimiz kutlu olsun.” diye ekledi.18B65878 83Aa 45Eb Bb77 B14F2Df58Eb0"Zaferlerimiz Bize Yol Gösteriyor"
Cuma Nacar, zaferlerden aldıkları enerjiyle, Türkiye’ye yönelik tehditlere asla fırsat vermeyeceklerini ifade etti. Büyük Ortadoğu Projesi ve Büyük İsrail Projesi gibi planların, Türkiye’yi işgal etmeyi amaçladığını dile getiren Nacar, “Buna izin vermeyeceğiz! Adaletsizliğe, hukuksuzluğa, ehliyetsizliğe, adam kayırmaya, ranta, mafyaya, icazetli politikalara, teröre, zulme son vereceğiz.” dedi.

"Türkiye'yi Dünya Devletleri Arasında Saygın, Söz Sahibi Bir Devlet Yapacağız"
Millet Partisi Genel Başkanı Nacar, Türkiye'nin hedefini şu şekilde özetledi: “Türkiye’yi ilim, irfan, kültür, sanat, ekonomi, sanayi, teknoloji, yapay zekâ, huzur, emniyet, birlik, barış ve medeniyet yurduna çevireceğiz. Hedefimiz; insan hak ve hürriyetleri devleti, hukuk devleti, adalet devleti, bilge devlet, İslam rönesansı devleti, çağdaş medeniyet devleti, barış devleti ve dünya devletleri arasında saygın sözü dinlenir ‘Muhteşem Türkiye’dir.” ifadelerini kullandı.087E8758 434E 416F A6A5 Fc02770B2Ae7

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, tüm Türk milletini bu hedef doğrultusunda birlik olmaya çağırarak mesajını sonlandırdı.

Editör: Mustafa Işık