Tokat'tan KIZILGÜL Ailesi'nin fertleri Gürsoy KIZILGÜL ve oğlu Tuğrul KIZILGÜL, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi Ankara'daki makamında ziyaret ettiler.

Kızılgül Ailesi'nin gerçekleştirdiği ziyaretin bilgi ve notlarını, bir vefa tutumunu gazeteci Fatih Kılıç kamuoyuna aktardı. İşte o ziyaret için yazılanlar:

MHP LİDERİ BAHÇELİ'nin KIZILGÜLLERE VEFASI

* Sn. DEVLET BAHÇELİ, Tokat'tan KIZILGÜL Ailesi'nin ferdi TUĞRUL KIZILGÜL ve Babası GÜRSOY KIZILGÜL'ü makamında konuk etti.

I M G 20240726 W A0130

* KIZILGÜL AİLESİ'nin rahmeti rahmana kavuşmuş büyüğü MUHSİN Bey, vakti zamanında 1970 - 1971 yılında Türkiye Milli Talebe Federasyonu Genel Başkanı'dır. Dr. Devlet Bahçeli'yi Federasyon Genel Sekreterliği görevine getirmiştir. Saygı, sevgi üzere abi-kardeş samimiyeti kurulur. Sn. Bahçeli, "Muhsin abi" olarak anar, “Muhsin Bey Abimizdir. AKADEMİDE (Gazi Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi) bizlere çok büyük Abilik yapmıştır." der. TMTF diye söylenen Türkiye Milliyetçi Türk Talebe Federasyonu'nun "Gençliğin Sesi" dergisi Muhsin bey tarafından Devlet beye emanet edilmiştir. Devlet Bey o dergide bir çok genç yetiştirmiş ve Türk gençliğine hitap etmiştir.

I M G 20240726 W A0126* Ailenin fertleri ile diyalog kopmaz. Muhsin bey, oğlu Gürsoy ve torunu Tuğrul KIZILGÜL her fırsatta sn. BAHÇELİ'yi ziyaret eder, hal hatır sorar. Muhsin bey 2014 yılında vefat eder. Sn. Bahçeli, rahmetli Muhsin abisinin torunu, öğrenci Tuğrul Kızılgül'e ilgisini, desteğini eksik etmez.

* 2024 yılı YKS Sayısal'da Tokat Ayışığı Koleji mezunu Tuğrul Kızılgül Türkiye 1690.sı olmakla ilginin karşılığını başarıyla verir. Ve önceki gün sn. Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettiler. 

* Sn. Bahçeli'ye Zile'nin özgün ametist taşından yapılma ve üç hilal imameli “Tesbih” hediye edildi.

* 1970'den buyana, 54 yıldır, babadan oğula ve toruna sevgi, saygı ile oluşmuş gönül bağını devam ettiren Dr. Devlet Bahçeli'ye vefası için teşekkür edildi. Duası alındı.

Miss Turkey 2024 Finalistleri Açıklandı: Sosyal Medyadan Olumsuz Tepkiler Geldi Miss Turkey 2024 Finalistleri Açıklandı: Sosyal Medyadan Olumsuz Tepkiler Geldi

* Dr. Devlet Bahçeli, Tuğrul KIZILGÜL'ün Hacettepe İngilizce Tıp Fakültesi hedefinde muvaffakiyet ve vatana, millete , devlete en güzel hizmetleri sunmasını diledi.

Muhabir: Mustafa Işık