Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Gülseren Ceylan’la dini nikâh kıydırdıklarını açıkladı. Katıldıkları bir YouTube programında ilişkileri hakkında samimi açıklamalarda bulunan Erbil, “Zaten evli gibiyiz. Her şey çok güzel gidiyor. Gülseren nikâh olmasını istedi, ben de tamam dedim. Dini nikâh yaptık” ifadelerini kullandı. Ceylan ise imam nikahı hakkında, 'En azından günaha girmiyoruz' dedi. Ünlü şovmen, Ceylan’ın ailesiyle tanışmadığını da belirtti.

"Ailesi Bizimle Görüşmüyor"

Erbil, Gülseren Ceylan’ın ailesiyle görüşmediğini ve tanışmadıklarını söyledi. Erbil, “Gülseren’in ailesi benimle birlikte olduğu için onunla görüşmüyor. Biz evlensek bile barışmazlar, o yüzden tanışmaya da gerek kalmadı” dedi. Bu durumun Gülseren’i etkileyip etkilemediği sorulduğunda ise Erbil, “Her şeye rağmen ilişkimiz çok güzel gidiyor” diye ekledi.

"Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum"

Gülseren Ceylan ise Erbil’den çocuk sahibi olmayı hayal ettiğini dile getirdi. Ceylan, “İlk defa bir erkekten çocuk sahibi olma hayalim oldu. Normalde gezen tozan bir insandım ama şu an ev hanımıyım. Mehmet Ali ile bilerek ilişkiye başladım. Eski eşlerini ve çocuklarını biliyorum. Eğer evlenmek istemezse de haklıdır ama ileride Mehmet Ali’den kesinlikle çocuk yapmak istiyorum. Evlilik sözleşmesi isterse bile imzalarım” dedi.

Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz" Yalçın, "Eleştirilerden Ders Alacağız Ama Teşkilatımıza Zarar Verilmesine İzin Vermeyiz"

"Masajını Ben Yaparım"

Programda konuşulan bir diğer konu ise evdeki masaj çalışanları oldu. Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan’ın evde kendisine masaj yapan kadın çalışanın işine son verdiğini açıkladı. Bu durumu doğrulayan Ceylan, “Başkasının ona dokunmasına, masaj yapmasına sinir oluyorum. Evdeki masözlerin hepsini kovdurdum. Artık ben kendim Mehmet Ali’nin ayaklarına masaj yapıyorum” dedi.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan’ın ilişkisi, yaş farkı ve Ceylan’ın ailesiyle olan durumu nedeniyle dikkat çekmeye devam ediyor. Erbil ve Ceylan, tüm bu zorluklara rağmen ilişkilerini sürdüreceklerine dair güçlü mesajlar verdi.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer